Световната квалификация на Англия с Андора в събота ще се

...
Световната квалификация на Англия с Андора в събота ще се
Коментари Харесай

Андора - Англия ще се играе по план въпреки пожар

Световната подготовка на Англия с Андора в събота ще се организира по прелиминарен проект без значение от избухналия пожар на Националния стадион в Княжеството в петък, потвърдиха от УЕФА.

Репортерът на Sky Sports Роб Дорсет излъчваше онлайн, когато пожарът избухнал в телевизионната зона от другата страна на терена. Когато димът се изчистил, имало вреди върху медийната зона и ВАР мониторите, както и върху една от скамейките и дребна част от 3G терена. Въпреки че в началото имаше подозрения дали срещата ще се организира, Андорската футболна федерация съобщи, че мачът няма да бъде обиден и позицията бе доказана от УЕФА в петък вечер.
 Суперкомпютър пресметна кой ще стане първенец на Англия
Суперкомпютър пресметна кой ще стане първенец на Англия

Челси не попада в тройката

Пожарът избухна, откакто англичаните към този момент бяха провели своята подготовка на терена, а селекционерът Гарет Саутгейт и капитанът в съботния дуел Кийран Трипиър бяха дали своите конференции. Играчите на Андора организираха своята подготовка преди мача два часа след случая, който се размина без потърпевши.

" Както всички знаем, имаше лек случай и пожар. Няма информация за потърпевши, единствено материални вреди и графикът ще продължи по прелиминарен проект. Няма промени с конференциите и тренировките. Има публично мнение от нашия министър на спорта и президента на федерацията. Мачът ще се изиграе ", показа представител на Андорската футболна федерация.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР