Светослав С./35г./ от град Нови пазар, Шуменско, остава в ареста

...
Светослав С./35г./ от град Нови пазар, Шуменско, остава в ареста
Коментари Харесай

Съдът не прие оправдание подарена трева

Светослав С./35г./ от град Нови пазар, Шуменско, остава в ареста за непрекъснато, за държане за разпространяване, на 142 грама марихуана, открита в автомобила му. Това реши дефинитивно Варненският апелативен съд и не одобри обяснението на авокатът му, че другият обвинен по същото досъдебно произвеждане му е подарил трева, която да използва за персонални потребности. Светослав споделил пред въззивния правосъден състав, че отвреме в точния момент пуши, само че в никакъв случай не е продавал.
Деянието е осъществено в изпитателния период по 2 предишни присъди и макар наказванията, той е траял с незаконната активност. И двете закононарушения, за които е наказван, са свързани с наркотични субстанции: ръководство на МПС след приложимост на опиати и държане на опиати. Последното му, трето уличаване, на 10 януари, е в изпитателния период по постановено условно наказание. Сега го грози дейно наказване и това би го стимулирало да предприеме укриване, заключили са магистрати.
Те удостоверяват определението на Окръжен съд – Шумен, с което е взета мярка „ задържане под стража “.
Както " Труд " писа, след ареста на водача и спътника му, полицията стигна и до доставчика на дрога в село Сечище, където в маза бяха открити буркани с марихуана, също и чували.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР