Светослав Иванов, водещият на 120 минути“ по Би Ти Ви,

...
Светослав Иванов, водещият на 120 минути“ по Би Ти Ви,
Коментари Харесай

Чака ли Светльо Иванов втора рожба

Светослав Иванов, водещият на „ 120 минути “ по Би Ти Ви, за повторно ще става татко, се приказва из гилдията. Неговата брачна половинка и колежка Вяра Деянова от известно време насам не ходела на работа, а когато се появявала, била с съмнително необятни тоалети. През последните месеци хубавата кореспондентка заобикаля да театралничи за фотоси в обществените мрежи. В разгара на лятото тя блесна на гала за разпределяне на журналистически награди очевидно наедряла. 

Вяра и Светльо са щастливи родители на Йоана, която към този момент е на 7. Любовната им история обаче почнала надалеч преди да се роди дъщеричката им. Те се срещнали през 2004 година, когато още като студент Иванов почнал работа в радио, а Вяра пристигнала като стажантка. Той незабавно я забелязал и почнал да я ухажва. „ Стори ми се доста отворена, незабавно ми направи усещане. Нейната хубост и държание ме плениха от първия момент “, споделя водещият на „ 120 минути “. След като приключили университета и Светослав влезнал в Би Ти Ви, той събрал храброст да ѝ предложи брак. Казват си „ да “ в Рим - в българската черква „ Св. св. Викентий и Анастасий “ против фонтана „ Ди Треви “

Иванов нееднократно е разказвал, че е отгледан единствено от майка си, само че това не му е попречило да сътвори крепко семейство. Родителите му взели решението да се разделят, когато той бил невръстно дете. Отглеждането му паднало напълно върху плещите на майка му Антония, която мъчно се справяла да балансира сред грижите за хлапе и работата. „ Не съм усещал в никакъв случай неналичието на татко. Майка ми и баба ми ми даваха всичко, от което имах потребност. С татко ми поддържаме другарски връзки и аз не го упреквам за нищо “, цитира Светльо " Уикенд ". 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР