Светослав и Благовест Аргирови наистина имали проблеми със закона и

...
Светослав и Благовест Аргирови наистина имали проблеми със закона и
Коментари Харесай

Братя Аргирови загазиха! Не е истина кой ги спасява

Светослав и Благовест Аргирови в действителност имали проблеми със закона и то поради валута. Само че не в този момент, а в далечното минало.

Тогава те желали да си купят качествени принадлежности от Германия, поради което „ сгазили лука “. Певците близнаци получили парите като подаяние от техен непосредствен и решили да ги вложат в качествени принадлежности.
-->
След като влезнали на българска територия ги спрели на митницата. По времето на соца законът бил подобен. Дори да имаш парите като подаяние, била наложително да ги декларираш в Министерството на финансите, другояче те считат за шарлатанин или за валутен нарушител.И следователно нямаш право да ги харчиш.

Двамата толкоз загазили поради валутата, която получили, че против тях било заведено наказателно дело. То било по член 250 за валутна машинация.Не се знае до каква степен щяла да продължи сагата, в случай че върховен служител от властта не ги избавил, споделят двамата естрадни реализатори.

Името на техния „ избавител “ било Георги Йорданов. Той бил ръководител на комитета по просвета и се застъпил за тях.

Помогнал им да се приключи делото, като се обадил персонално в прокуратурата.

„ Оставете на мира тези момчета, та те веселят цяла България. И също така не са похарчили парите да си купят жилища, а музикални принадлежности от чужбина. Такива, каквито ние в България не можем да им осигурим “, защитил ги той написа Клюки.бг..
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР