Светлин Радославов- Свет е определян от медиите като музикална и

...
Светлин Радославов- Свет е определян от медиите като музикална и
Коментари Харесай

Музикалната сезнация Свет Радославов с концерт

Светлин Радославов- Свет е определян от медиите като музикална и интернет сензация.

И в случай че постоянно сходен жанр суперлативи са изкуствени и пресилени, то в неговия случай са самата истина.

Българинът безусловно взривява обществените мрежи със своите модернистични и авангардни електро хип-хоп осъществявания на цигулка.

Преди към година и половина той разплака стотици хиляди българи по целия свят със своето осъществяване на националния химн.

Звездата на Свет изгрява, когато получава покана да взе участие в реалити формата „ Америка търси талант”.

Там скандалният радио водещ Хауръд Стърн, който е в журито, му споделя: "Ти си най-хубавият цигулар, който в миналото съм чувал. "

Младият музикант стига до Лас Вегас, след което стартира да прави независими турнета из цяла Америка и провокира възторг. Днес може да се похвали, че е бил на една сцена с Kanye West, Jamie Foxx и Phillip Phillips, а геният му е видян от международни звезди от ранга на Бионсе.

Светлин Радославов е чест и мечтан гост-изпълнител в най-луксозните и известни клубове по целия свят – Nikki Beach, Toy room, Hard Rock Cafe, DROM и доста други.

Ангажиментите му се планувани за година напред, а празненствата с негови участия са просто феноменални. Първата му изява в България тази година ще бъде на 23 август в Bedroom beach.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР