Светлана Василева, която изживява бурна любов с Християн Гущеров, значително

...
Светлана Василева, която изживява бурна любов с Християн Гущеров, значително
Коментари Харесай

Светлана Василева с охрана

Светлана Василева, която изживява бурна обич с Християн Гущеров, доста е подобрила стандарта си на живот.


Най-новата й облага са двама гарда, които неразделно следват плеймейтката. Единият юначага е в ролята и на водач, който разкарва Светлана из цяла София.

Най-често я кара до фризьора й и по-късно я прибира в имението в столичния квартал "Бояна ". Вторият телохранител има за цел непрекъснато да следи какво се случва в близост и да защищити хубавицата от натрапници.

Гардовете на Василева са същите, които пазеха фолкпевицата Мария, до момента в който беше брачна половинка на Гущеров. След раздялата й с младия милионер чалгарката се сбогува с тази първокласна благинка и към този момент се придвижва независимо.



Гущеров е прочут с това, че не пести средства, когато става въпрос за дамата до него. Затова и няма проблем с това да заплаща за гориво и заплати на защита. Пазенето на обичаната му с телохранители му коства няколко хилядарки на месец, само че сумата не е нищо изключително на фона на стандарта на живот, който поддържа.

Дълго време Василева не се беше показвала обществено. Има версия, че посредством охранителите Гущеров следи непрекъснато какво прави приятелката му. По този метод милионерът се застрахова от изневери и желае непрекъснато да знае къде и с кого е изгората му.
Светлана нееднократно е заявявала, че също има съществени планове и няма предпочитание да унищожава връзката, която досега се развива доста добре и връзките им мощно са се задълбочили, написа всекидневник.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР