Светлана Тодорова Арсова-Тилкова е по-популярна и позната и като Алена

...
Светлана Тодорова Арсова-Тилкова е по-популярна и позната и като Алена
Коментари Харесай

Алена предупреди: Огромна заплаха тегне над 21 депутати! Ето защо трябва да са смирени и разбрани през 2018 година

Светлана Тодорова Арсова-Тилкова е по-популярна и позната и като Алена и е един от най-известните астролози и нумеролози у нас. Тя разкри какво можем да чакаме от задаващата се към този момент 2018-а година. „ Ако Луната е в Риби, косите изрично не би трябвало да се подстригват, тъй като се появяват люспи по главите на мъжете. Когато луната е в Дева, няма проблем. 2018-а е годината на Луната и има доста необичайно чувство – непоклатимост, само че и опасност. Това важи за всички родени под знака на кучето “, изясни астроложката Алена в студиото на „ Тази заран “ по bTV. „ Не единствено ти, само че и огромна част от политиците са родени под знака Близнаци. Годината на Луната изисква изчерпателен размисъл, постанова се да няма скандални разправии сред политическите партии.

Знаеш, че има политици, които не могат да мерят езика си, само че всяка дума в политически проект остава в полевите им структури и се връщат като бумеранг.

Луната постанова да няма експанзия “, обясни тя на водещия Антон Хекимян. Алена счита, че през 2018 година не са налице условия за разтърсванията, които изживяхме през актуалната. По думите й, 55 от депутатите в 44-ото Народно заседание са родени под воден знак. Алена насочи особено предизвестие към 21 от тях. Това са народните представители, родени под знака на Рака. Препоръката на Алена към тях е да бъдат доста смирени през 2018 година, тъй като в противоположен случай ще настъпят разтърсвания, които могат в последна сметка да доведат до политическа рецесия и промяна на властта. Алена счита, че депутатите, родени под въздушни знаци са тези, които могат да доведат до прогрес и разцвет на страната. По думите й, в Народното събрание сега има задоволително от тях.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР