Светлана Тилкова-Алена е завършила международни икономически отношения и икономическа журналистика

...
Светлана Тилкова-Алена е завършила международни икономически отношения и икономическа журналистика
Коментари Харесай

Алена: Радев остава без втори мандат, освен ако Борисов не му го подари

 Светлана Тилкова-Алена е приключила интернационалните стопански връзки и икономическа публицистика във ВИИ " Карл Маркс “ – в този момент УНСС. Дълги години е практикувала специалността у нас и в чужбина. Изучава нумерология от 1971 година, а астрология от 1977 година При двумесечния си престой в Япония в науката я вкарва японски астролог. В интервала 1983-1984 година учи постоянно астрология и психоанализа в Съединени американски щати – Ню Йорк, когато за първи път среща своята учителка Линда Гудман. През 1993 година Линда Гудман ѝ слага задачата да продължи проучванията си и да развива науката нумерология и по-специално кармичната нумерология и кармичната астрология. Автор е на 76 книги и повече от 234 хиляди хороскопа. Създател и създател на сп. " Кармичният кръг “, излизащо всеки месец от януари 2001 година

От 26 ноември 1999 година е единствената българка, член на Германския съюз на астролозитe DAV. От 8 август 2006 година е член на Международната астрологична асоциация ISAR, а от 2015 година е член и на Американския астрологичен съюз.

На 26 януари 2010 година с решение на Германския астрологичен съюз е определена да оглави българския филиал на Германския астрологичен съюз и да бъде негов ръководител. Книгата ѝ " Универсалната матрица на Питагор “ излезе на немски език през октомври 2019 година Ето какво показа тя в изявление пред " Ретро ".

 

- Госпожо Тилкова, измина една тежка Ковид година. Според 80 % от българите 2020-а е била неприятна година. Звездната карта дава ли някаква вяра за по-добри времена през 2021-ва?

 

- Миналата година писах и приказвах, че 2020-а ще начертае пътя, по който ще вървим през 2021 година, като Ковид болестта е голяма спомагателна тежест и тестване за всеки от нас и за страната. Малцина пожелаха да се съобразят с моите препоръки, по тази причина в този момент сме на прага на още по-трудна от миналата, изпълнена с повратности, напрежение, опълчване, прояви на ненавист и принуждение, безработица, обедняване, банкрути, вероятен политически безпорядък и голям брой заболели и умряли хора 2021 година Безкрайно ми е неприятно да го споделям при целия ми позитивизъм, само че по-добре да сме готови и преодолеем с воля и мощ тестванията, вместо да се жалваме от злополучната си Съдба.

 

Как ще преживеем 2021 година, зависи и от парламентарните избори. Гласуваме ли за политическия безпорядък, годината ще е доста по-тежка и тогава ще оценим изгубеното.

 

Позитивното в годината е, че човечеството ще се съвземе доста по-бързо от предстоящото и международната стопанска система ще се върне в нормалното си русло най-рано към средата на септември 2021 година, само че единствено при изискване, че индивидите са виновни към болестта и се съхраняват. Допуснем ли трета вълна на болестта след средата на януари и през февруари, а през лятото и четвърта, мъчно ще можем да разчитаме на стопански напредък в България до края на 2021 година, която е година на световна смяна и дава отражение върху идващите девет години от календара на човечеството. Ето за какво дали ще излезем от рецесията до края на 2021-ва, или ще влачим последствията в идващите девет години, зависи както от държавното ръководство, по този начин и от персоналната отговорност на всеки от нас.

 

- Адекватна ли е политиката на държавното управление в обстановката на пандемия съгласно вас?

 

- Според мен ограниченията са доста по-меки от нужното. Ако бяхме дисциплинирани, Ковидът от дълго време да беше ни оставил на мира. Когато напролет бяха наложени твърди ограничавания, българинът опищя света, че е репресиран, лишава му се персоналната независимост и му се нарушават човешките права. Колцина се замислиха, че ограниченията са от изгода в една нова и неразбираема епидемиологична конюнктура, която лимитира права, с цел да избави животи. Заразените се усилиха поради цялостното безхаберие и безспорна безнаказаност у нашите сънародници. Сега да не би да е доста по-различно. Българското общество единствено си е отговорно за скока на инфектираните и съвсем най-високата смъртност в Европа. Ако се държим по същия метод, третата вълна през януари е неизбежна.

 

- Президентът Радев дефинира дата на парламентарните избори 28 март – тогава ли ще се състоят те, или ще бъдат отсрочени?

 

- Неведоми са пътищата мисловни в главата на президента. Имайки поради крайния му егоцентризъм, непоклатимата религия, че другите бъркат, той – в никакъв случай, натрапчивия му дебелоглав и целия му трудов живот под фуражка, ще е знамение като да минеш под дъгата, в случай че датата на парламентарните избори бъде заменена.

 

- Избори посред рецесия могат ли да разклатят превъзходството на ГЕРБ като първа политическа мощ?

 

- Няма да я разклатят, превъзходството ще продължи да я има поради градивното ръководство на страната и безапелационния ѝ напредък при ръководството на ГЕРБ с министър-председател. Колкото и да е ненавиждан и хулен, градивното ръководство на страната като негово обвързване е реалност. Слава Богу, не е резултат от самостоятелните ни страсти и пристрастия на улицата или в кръчмата. След като ГЕРБ ръководи към този момент 10 години, а Борисов е на път да се трансформира в най-дълго управлявалия министър-председател за всички времена в България, значи болшинството от народа прави оценка позитивно неговата работа.

Да уточним – това, че ГЕРБ ще е първа политическа мощ е ясно, само че към момента поради доста незнайни дати преди изборния ден не е обезпечено, че ще сформира държавно управление, макар че към този момент шансът е за четвърти мандат на Борисов.

 

- Имат ли новите политически формирования – на Мая Манолова, Отровното трио, и други шансове да се доберат до Народното събрание?

 

- Към сегашния миг подобен късмет не съществува, което не значи, че неверни дейности на премиера в месеците до изборите няма да им оказват помощ. Забележете, приказвам за неточности на премиера, които да им полуотворен портите на Народното събрание, тъй като всичките тези мечтатели за власт като астрологични характерности са обречени да не получат нужното им доверие от гласоподавателите за влизане в Народното събрание.

 

Освен това датата на изборния ден към този момент я знаем, в случай че не бъде изменена, само че едвам когато станат известни датите на регистрациите на партиите и обединенията, както и датата на президентския декрет, ще бъда еднопосочно безапелационна за окончателния им късмет.

Според мен и с изчезналите дати предизборното крушение на Мая Манолова и Отровното трио е предизвестено. И няма никакво значение дали ще разчитат на гласоподаватели, захласнати единствено от омразата си към Борисов, или ще я подтикват с огромен избирателен бюджет. Хвърля си парите напразно този, който им ги дава, в случай че им ги дава, несъмнено, а не е единствено предизборна пушилка.

 

Мая Манолова изгори всички мостове зад себе си и съумя сама да се дискредитира до степен единствено произнасянето на името ѝ да буди отрицателни асоциации. Тази жена доближи до връх, от който сама скочи в пропастта и се настани в политическата история на България. Алчността ѝ за власт я унищожи. С политическото ѝ придвижване, което се кани да основава, е същото. Като психоаналитик ще кажа, че на тази жена към този момент ѝ е нужна психотерапевтична помощ, тъй като манията ѝ за власт, каквато няма да има, след година-две може да я разболее.

Отровното трио въплъщава за мен всичко най-отблъскващо, до гадност, отвращение и омерзение като човешки качества. Тези същества са образец какви не би трябвало да бъдем. И те са алчни за власт, само че астрологичните аспекти ни разкриват, че ще си останат с фантазиите.

 

Ако под " и други “ претенденти за депутати имате поради партията на Цветанов, ще кажа, че предварителните ми калкулации на база всичките дати от учредяването и в това число регистрацията на " Републиканци за България “ ни разкриват, че триумфът му на изборите ще бъде сред " и други “ до % и половина най-вече.

 

- Слави Трифонов е основоположник на телевизионната чалга, а в този момент цинично се показва за нов избавител, който ще оправи България. Има ли заплаха посредством него чалгата публично да влезе и във властта?

 

- Циничното за вас и мнозина си е права религия за него. Към сегашния миг астронумерологичните ми калкулации за " ИТН “ се двоумят сред новобранец и опция да прескочи 4-те %. Не съм по-крайна, тъй като в идващите няколко месеца следва борбата сред партийките, като " Да, България “, " ИТН “, изправени и полегнали придвижвания и кой знае още какви мечтатели за власт за гласовете на мразещите с изключение на ГЕРБ и Борисов, всичко и всички. Който завоюва гласовете на мразещите, той ще е новият Бареков в Народното събрание, светнал и бързо изгаснал. За другите място няма да има, тъй като мразещите въпреки всичко са дребен % от гласуващите, гръмогласни, само че пасивни на избори. Все отново е допустимо преди предизвестения си провал Трифонов да ни облъчва от парламентарната естрада с омразата си, само че дано забележим датата на президентския декрет, датата на регистрацията му за изборите и тогава планетите ще ни разкрият има ли късмет неговата партия по някакъв метод да влезе в Народното събрание.

 

- Какво демонстрира звездната карта за премиера – каква година го чака?

 

- Трудна, по-трудна от 2020-а. Година на кръстопът, който може да избегне с верни дейности в няколкото месеца до изборите. Под верни нямам поради ръководството на страната в актуалната сериозна обстановка. България е доста по-добре от западни страни, които възприемаме като цел фантазия. Дори гръмогласните кресливци, които го клеймят непрекъснато, съм сигурна, че у дома, скрити под одеялото, мълвят " Благодаря ти, Господи, че този човек се случи да е министър-председател в този момент, през пандемията “.

 

Борисов и в предходните години, и през 2020-а продължи да е обидно безразлично дистанциран към подкрепящите го от душа и сърце и радушен до угодливост към враговете си, тези, които каквото и положително да стори за тях, отново ще пробват да го удавят в капка вода. Надали до изборите някой столичанин ще не помни блокираните кръстовища през лятото и издевателството на безкрайните тапи и околни пътища, като че ли Борисов беше укривател на палатките, които и празни бяха, и отново не ги махнаха. Безспорно този човек потвърди качествата си на водач, само че и изяви странна отстъпчивост и навеждаща на мисли за прикрит боязън даже там, където се желае стоманен пестник, което отблъсква гласоподаватели.

 

До рождения си ден през 2021 година той е в персоналната си година на промени, съвпадаща с вибрацията на годината на Меркурий, неговия шеф, и с вибрацията на неговата персонална година, които му подаряват триумф, непредвиден и от него. Дали ще се възползва от астрологично заложеното му, или ще го пропилее, към момента не знам, няколко месеца ни разделят от изборите. Годината му е на напредък или на проваляне, каквото самичък си докара с думи и каузи. Засега единственото несъмнено е, че ГЕРБ ще завоюва изборите за Народно заседание. Като астрологични характерности до началото на годината и с ангажимента, че към момента датите на президентския декрет и регистрацията на ГЕРБ за изборите са незнайни, ще кажа, че тази моментна картина наклонява везните към четвърти мандат за. Месеците от Нова година до изборите ще покажат дали ръководството ще се резервира, или ще има смяна, политическа неустойчивост и предварителни избори.

- Обръщал ли се е министър председателят за съвет към вас?

 

- Що за астролог е този, който не търсят за препоръки.

 

- А каква година следва на президента? Той не стопира да нападна кабинета, какви са задачите му съгласно вас?

- За Радев втори мандат няма да има, в случай че Борисов не му го подари, както направи с първия, така че годината му е на привършване. Крайно време е, откакто държавното управление не откри сили и воля да задейства процедура за свалянето му от власт, Радев да спре да сее ненавист и да разединява обществото, да спре да излага България на всички места зад граница. Този човек е първият ни президент, който има в звездната си карта закрепената характерност да бъде свален от власт поради материални злоупотреби. Какви – нямам визия, само че сигурно на държавното управление и основния прокурор са им ясни. Кое наложи да останат скрити за обществото, ще си остане мистерия и тя в никой случай не е публичният мир. Обществото щеше да одобри обстоятелствата.

 

Какви са фантазиите на Радев, е ясно – или втори мандат, или мълчешком гарантиране на бъдеща власт, в случай че може еднолична, след президентските избори, посредством комфортна му групировка. Мечтите са едно, действителността – друга. Заобиколил се със сервилни ласкатели, този човек се изживява като популярен лидер, внушил си, че той мести фигурите и направлява политическата игра в България. За Радев всички са врагове и всички са пионки в неговата игра, само че защото не има никакви лидерски качества, а интелектът му е обидно несъвършен за позицията, която заема, вторият мандат или някакво ръководство с аромат на хунта ще си останат несбъднати негови мечтания.

 

- Какво е въздействието на Десислава Радева върху президента? След бурната и фейсбук интензивност, която създаде не един и два гафа, от месец април тя мистериозно пази цялостно безмълвие. Преувеличена ли е ролята ѝ в сянка?

 

- Да ви напомня правилото на Питър – всеки в кариерата си се стреми да върви нагоре до постигане на равнището на своята непросветеност. Там стартират погромите, застоят, упадъкът на ръководената компания, организация, в нашия случай – страна. Радев е очеваден образец за достигнато равнище на непросветеност, което в комбиниране с датата му на раждане на кармично наказване, презареждаща го с тесногръд егоизъм, емоционалност, само че и егоистична апатия, ни разкриват, че даже и сред фамилната двойка Радеви още да проблясват усеща, неподвластни на астрологично пресмятане, брачната половинка е изгубила шанса да влияе на президента, нищо, че ѝ е брачен партньор.

 

Заложеното в нейната персонална година на ново начало до рождения ѝ ден през юли, когато тя демонстрираше инатлива припряност, създаваше отрицателни връзки, които вредяха и на брачна половинка ѝ. След това се скри от обществото. Причината не е напълно ясна, само че моето астрологично пояснение разкрива, че в нейната персонална година на Съдбовно послушание е бликнала ревността ѝ, споходило я е разочарованието от мъжа, който е припознала като подобаващия втори брачен партньор и на който е възлагала огромни очаквания. Планетите ни подсказват, че е разкрила чужд човек в негово лице и надълбоко се е разочаровала от откритието си. Ако се направи психоанализа на държанието ѝ, ще установим, че е дистанцирана и се появява единствено там, където протоколът го изисква, само че не наложително. Интересно дали аспектите на Меркурий, изключително след юли 2021 година, ще станат повода за раздялата на към този момент някогашната президентска двойка, или Десислава Радева ще се опита да промени брачна половинка си, задача невъзможна.

 

- и Българска социалистическа партия се декларират като опция на властта – допустимо ли е това да се случи, или е в областта на фантастиката към този момент?

- На доктрина повече от 10 години те все са опция. На процедура независим астрологичен късмет да сформират държавно управление на идните избори нямат. Това обаче не значи, че в случай че решат още малко да се обезличат и се договорят с незначителните партийки, събиращи се под знамето с мантрата " Да разрушим страната на Борисов. Да свалим Борисов от власт “, няма да имат опция да бъдат с максимален избирателен резултат измежду възможните си съдружни сътрудници, очевидни или скрити, и право да излъчат идващ министър-председател. В този предполагаем, само че астрологично вероятен вид най-сигурни са предварителните избори.

 

Ще прибавя още една астрологична информация, която ни разкри часът, в който президентът Радев оповести на 7 декември 2020 година за по кое време насрочва изборите. Часът е на Марс и с изключение на всичко друго ни споделя, че войната по всевъзможен начин ще се води освен против известния зложелател ГЕРБ, а и с всички други партии, които биха могли да накърнят мечтанията на Радев за еднолична власт. Предупреждението важи с особена мощ за Българска социалистическа партия, която може да се окаже приласкана, използвана и натирена, а ръководителят на партията, която след рождения си ден през януари навлиза в най-трудната си по отношение на предходните и идващите девет години, да се окаже пред планини от трудно- до непреодолими тествания както персонално за нея, по този начин и за партията, на която е водач.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР