Шарън Стоун, Стивън Фрай и Лиъм Нийсън призоваха на Кевин

...
Шарън Стоун, Стивън Фрай и Лиъм Нийсън призоваха на Кевин
Коментари Харесай

Той се завръща, след като за малко сексскандал не сложи край на кариерата му

Шарън Стоун, Стивън Фрай и Лиъм Нийсън приканиха на Кевин Спейси да бъде разрешено да се върне към актьорската специалност. Той не се е появявал на екран или в театъра от 2017 година, откакто беше упрекнат в полово принуждение.

Миналата година артистът беше приет за почтен по всички обвинявания в полово посягане против четирима мъже в интервала 2001-2013 година, а през 2022 година американски съд отхвърли иск за полово посягане против него.

Колеги артисти направиха изказвания в поддръжка на Спейси в The Telegraph, провокирани от излизането на документален филм на Channel 4, съобщи БГНЕС.

В предаването " Спейси без маска ", излъчено по-рано този месец, бяха показани показанията на няколко мъже.

Двукратният притежател на " Оскар " отхвърли обвиняванията в неуместно държание, които бяха показани в документалния филм.

" Поемам цялостна отговорност за предишното си държание и дейностите си. Но не мога и няма да поема отговорност или да се извиня на който и да било, който си е измислил неща за мен или е преувеличил истории за мен ", сподели Спейси в изявление за Дан Утън.

Актрисата Шарън Стоун съобщи пред вестника: " Нямам самообладание да видя Кевин още веднъж на работа. Той е талант. Той е толкоз грациозен и занимателен, великодушен до безсрамие и знае повече за нашия поминък, в сравнение с множеството от нас в миналото ще узнаят ".

Писателят, артист и водещ Стивън Фрай също предложи поддръжката си, като съобщи, че звездата постоянно е била " тромава и несъответствуваща ", само че " да се посвети цялостен документален филм на обвинявания, които просто не се покриват с закононарушения... по какъв начин може това да се смята за съразмерно и целесъобразно? "

Фрай съобщи, че репутацията на Спейси е " разрушена ", и добави: " Със сигурност не е вярно да се продължава да се разрушава репутацията въз основата на изказвания и изразителност, а не на доказателства и доказателствен материал? Освен в случай че не пропущам нещо, мисля, че той си е платил цената ".

Това беше подкрепено и от Лиъм Нийсън, който написа: " Кевин е добър човек и човек с темперамент. Лично за мен, нашата промишленост има потребност от него и той доста ѝ липсва ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР