Светлана Гущерова реши да се похвали в социалните мрежи със

...
Светлана Гущерова реши да се похвали в социалните мрежи със
Коментари Харесай

Гущерови с коли за 2 млн. лева

Светлана Гущерова реши да се похвали в обществените мрежи със фамилния автопарк, " строен " в двора на къщата им.

Сред возилата на някогашната плеймейтка и мъжа ѝ се открояват поръчков джип " Мерцедес Майбах ", който коства към 600 000 лв., две лимузини още веднъж от немския авто колос, всяка от които коства 500 000 лв., и " непретенциозен " по-стар " Майбах " за 200 бона. Общата стойност на колите е 1,8 млн. лв., само че това е цената без таксите за возилата и регистрационните табели, с които сумата надвишава 2 млн. лв., пишат от " Уикенд ".

" Защо са им толкоз коли?! Хората няма какво да ядат, а те се чудят по какъв начин да проявят разсипничество. Пир по време на чума! ", гласи един от мненията под обявата на Светлана.



Преди към две седмици брачният партньор на известната някогашна плеймейтка катастрофира в София и смаза своя " Майбах ". Блондинката побърза да отхвърли информацията, като съобщи, че не е имало случай и даже разгласява фотоси на фамилния автопарк, с цел да потвърди, че колите им са непокътнати.

" Ще задоволя любознанието на тези с развинтеното въображение, които тормозиха фамилията ми и околните ми. Ето ги всички коли - непокътнати и здрави. Няма произшествия, няма вреди за десетки хиляди левове ", безапелационна е госпожа Гущерова.

Според Столична дирекция на вътрешните работи обаче злополука има. Произшествието с лимузината, карана персонално от Християн Гущеров, се е случило по здрач, на пресечката на столичния бул " Братя Бъкстон “ с ул. " Мастор Миленко Радомирец “. Милионерски наследник блъснал с лимузината си рейс, настояват очевидци. 



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР