Свети Валентин вече отмина и повечето двойки споделиха какво са

...
Свети Валентин вече отмина и повечето двойки споделиха какво са
Коментари Харесай

Най-мощното Ferrari покрито с рози е идеалният подарък за Св.Валентин

Свети Валентин към този момент отмина и множеството двойки споделиха какво са получили от обичания или обичаната и до момента в който някои се хвалят със непретенциозен букет от рози, а други с чисто ново Ferrari, то някои получиха чисто ново Ferrari, покрито с рози. Видео в канала на известната автомобилна влогърка Supercar Blondie демонстрира по какъв начин част от екипа ѝ приготвя изненада за влюбена двойка, също участваща в снимането на видеа.
`Най-мощното

Мъжът на име Томас желае да изненада приятелката си Роми, а изненадата е най-бързото Ferrari, покрито с 1000 рози. Макар нещата да не потеглят тъкмо по проект, поради проблем с лепилото, което се употребява за лепенето на розите, студиото, което прави колата бързо съумява да се оправи с казуса и подаръкът е изработен тъкмо по проект. Равносметката е 30 хиляди листенца от рози върху кола за близо половин милион евро.

`Най-мощното

Едва ли е нужно да споделяме, че дамата, която получи подаръка се зарадва извънредно доста на него, а с изключение на прекарването с колата, подаръкът ѝ включва още и екскурзия до Тайланд.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР