Свети Валентин е само след седмица и е добър повод

...
Свети Валентин е само след седмица и е добър повод
Коментари Харесай

25 идеи за изящен романтичен маникюр

Свети Валентин е единствено след седмица и е добър мотив да създадем си малко по-романтичен. И няма значение дали сме обвързани, или не, тъй като дребните изящни сърца постоянно са изглеждали красиво върху нотките. Пък и малко романтика в всекидневието ни в никакъв случай не е непотребна. Любовта под каквато и да е форма също.

Червеното, розовото и лилавото са измежду най-класическите цветове за Свети Валентин, само че за какво да не го замените с настоящото зелено или пък синьо. Особено в случай че желаете да се разграничите с нещо забавно и друго. Въпреки че в случай че не ви е до сърца, просто лакирайте ноктите си в или, тъй като от време на време по-малко в действителност е повече. Но пък доста моден вид е, в случай че харесвате френски маникюр, да замените бялото с алено да вземем за пример.

Бонбонените цветове също ще придадат свежи нотки към класиката. Но пък от време на време няма по-добър метод да кажете „ Обичам те “, даже и на себе си, от дребните сладки червени любовни сърца, нарисувани даже и върху един нокът. А някои са толкоз фини и минималистични, ситуирани върху безцветна основа, че сме подготвени да ги носим по този метод и през цялата настъпваща пролет.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР