Светът ще направи всичко възможно, за да гарантира, че руският

...
Светът ще направи всичко възможно, за да гарантира, че руският
Коментари Харесай

Трюдо: Светът ще направи всичко възможно, за да гарантира, че руският президент Владимир Путин ще изгуби своята война в Украйна

Светът ще направи всичко допустимо, с цел да подсигурява, че съветският президент Владимир Путин ще изгуби войната си в Украйна, включително и опазване на глобите против Русия години наред. Това съобщи министър председателят на Канада Джъстин Трюдо, съобщи Ройтерс.

" Путин би трябвало да разбере, че Западът е безусловно решен да се опълчи на това, което той прави. Неговата противозаконна война, неговите ескалации, неговото прекрачване на алените линии посредством решение за навлизане още по-навътре в Украйна значи, че ние, светът, ще създадем всичко, което можем, с цел да подсигуряваме, че той ще изгуби ", съобщи Трюдо по адрес на Путин.

Вчера Трюбо беше на изненадващо посещаване в Украйна, по време на което той назова украинския президент Володимир Зеленски " другар ". За Путин той съобщи, че позволява ужасна неточност, че предизвиква жестокости на цивилни и че прави всичко това, тъй като си мисли, че може да победи. " Но той може единствено да загуби ", сподели Трюдо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР