Светът от листа, треви и цветя избухва в началото на

...
Светът от листа, треви и цветя избухва в началото на
Коментари Харесай

Ароматът, който ни пренася в топъл летен ден


„ Светът от листа, треви и цветя избухва при започване на юни и няма залез, който да наподобява на предходните. “

Джон Стайнбек

Казват, че ароматът е най-наситената форма на спомен. Колко постоянно ни се е желало да отнесем със себе си топлината на слънцето, целунало кожата ни на плажа, чувството за пясък под краката и нежният бриз, който си играе с облеклата ни? Доказано е, че възприятието на мира, наслада и убеденост е в положение да ни накара да изкачваме върхове от екстаз. Затова толкоз харесваме новия мирис. Парфюмът е най-прекият път към обичания ни сезон – лятото. Благоухание, което ни кара да притваряме очи от приятност. Да бъдем удовлетворени както с сегашното, по този начин и с предишното.

Дизайнът на флакона е в цветове, в които прозират топли слънчеви лъчи. Заоблената форма, основана на класическия Betty Barclay pure style, е най-хубавият аксесоар към закачливата женственост, която постоянно носим в дамската си чанта. Нищо чудно да ни стори, че държим магическа пръчица с ослепителна звезда на върха.

Едно впръскване и към този момент е лято.

Лятната фантазия, която носим в себе си, е на една ръка разстояние. Флоралните аромати от екзотичния средиземноморски климат ни демонстрират какъв брой пъстър може да бъде животът. Най-хубавият букет, който можем да подарим сами на себе си. Особено примамливи са нотките на магнолия, нероли и розови ябълкови цветчета. Последвани от високи пориви на вълните от сладки лотосови цветове, мирис на орхидеи и необитаем слънчоглед, които пропъждат дъждовното време и повдигат настроението ни. Меки и кадифени, цветните аромати са потопени в топли, дървесни и кремообразни нотки. Това укрепва чувството за слънце върху кожата, без значение в кой сезон сме и какъв брой са навъсени термометрите на открито.

Ароматът е нашият нов съидейник в улавянето на приказна наслада във всеки един миг. Ободряващите му нотки карат живота да спре за миг и да стане по-красив и елегантен. Защото всяко момиче заслужава време за себе си и за своя сърдечен свят.



 

С поддръжката на Betty Barclay

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР