Свекървата знае, че имаме финансови проблеми, но не ни помага.

...
Свекървата знае, че имаме финансови проблеми, но не ни помага.
Коментари Харесай

Свекървата отказва да ни помогне въпреки че, има възможност

Свекървата знае, че имаме финансови проблеми, само че не ни оказва помощ. Според нея би трябвало да се оправяме сами с всичко.

Свекърва ми родила първото си дете на 18 години. Сега тя е на 40 години и има двама пораснали сина. Започнала да се занимава с бизнес на млада възраст. Първоначално приключила специфични курсове, а по-късно получила тапия за висше обучение. Сега тя заема длъжността основен счетоводител на огромна компания.

Съпругът ми останал на половина сирак, когато бил на 10 години. Баща му умрял при автомобилна злополука, тъй че майка му ги отгледала сама. Тя се погрижила синовете й да имат всичко належащо. Жената, обаче, ги предизвестила, че след навършване на пълноправие ще ги остави да се оправят сами в живота.

Свекървата заплати част от сватбата и почивката и сподели, повече да не разчитаме на нейната помощ.

Обажда се единствено, с цел да попита по какъв начин сме. По-малкият й наследник живее с майка си, само че той се устоя и забавлява за своя сметка.

Нищо не се е трансформирало от раждането на щерка ни. Баба й няма време за внучка си, тъй като води извънредно деен персонален живот. Работи, върви на срещи, йога и пилатес.

Вижте още: Нямам време за подправени другари

Не мога да схвана, обаче, по какъв начин може по този начин да пренебрегваш околните си? Още повече, че свекървата знае, че в този момент имаме финансови усложнения. Тя, обаче, в никакъв случай няма да ни предложи помощ. Дори при детето отхвърля да остава. Ако желала да гледа дете, сама щяла да си роди.

Вниманието й не би трябвало да се изчерпва извънредно с дарове за рождения ден. Жалко, че свекърва ми е толкоз безразлична.

Според вас порасналите деца би трябвало ли да чакат помощ от родителите си?

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР