Свекървата не ни помага. Според нея трябва да се справяме

...
Свекървата не ни помага. Според нея трябва да се справяме
Коментари Харесай

Защо една 40-годишна жена е лоша свекърва?

Свекървата не ни оказва помощ. Според нея би трябвало да се оправяме сами с всичко.

Тя се е оженила доста млада. На 18 годишна възраст е станала майка и се е научила да се оправя сама с всичко, защото не е чакала помощ от родителите си. Единствената й поддръжка е била тази на брачна половинка й. Но скоро след раждането на сина й той ги е напуснал. Така че, тя бързо се е приспособила към новите условия.

Направила е всичко допустимо, с цел да може синът й да порасне самостоятелен, да стъпи крепко на краката си и решително да върви напред.

От една страна съм й признателна за това. Имам идеалния брачен партньор, за който всяка жена си мечтае. Преди него в никакъв случай не съм срещала по-отговорен и любящ мъж.

Но, въпреки това, съм афектирана. Свекървата не ни оказва помощ и не демонстрира никакъв интерес към нашия живот. Поздравява ни единствено за празниците или се грижи за внучката си, единствено когато съм болна. За всичко останало тя има един отговор: „ Аз се оправих сама, ти също можеш … “

Вижте още: Оказа се, че мъжът, с който излизам, е женен

Аз самата израснах с баба си, даже не си припомням родителите си, те починаха, когато бях единствено на 3 години. Цял живот се надявах, че един ден ще се озова в огромно семейство, където всеки ще пази гърба на другия. Но това, уви, не се случи.

Свекървата си живее живота и не се тормози за нищо друго. Тя споделя, че до момента в който е още млада и красива, ще се любува оптимално на всеки ден. Що се отнася до майчиния дълг, тя към този момент го е изпълнила от дълго време.

Може и да е права, само че ми се коства, че нещата са малко по-различни. Не спираш да бъдеш майка на детето си, когато то порасне. Никога няма да спра да оказвам помощ на дъщерите си, когато навършат пълноправие!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР