Свекърва ми предложи да се преместим при нея и да

...
Свекърва ми предложи да се преместим при нея и да
Коментари Харесай

Свекървата не знаеше, че мъжът ми е вкъщи и той чу всичко, което тя ми каза

Свекърва ми предложи да се преместим при нея и да дадем нашия апартамент чартърен. Когато брачният партньор ми беше у дома, всички се държаха добре с мен, само че щом той излезе, незабавно ме слагат на мястото ми.

Дълго време се пробвах да обясня на мъжа си всичко. Той не можеше да повярва, че свекърва ми и сестра му ще стигнат до такава степен да намажат гребена ми с нещо лепкаво. Не мога да кажа какъв брой още щях да устоя, в случай че не се беше случил този случай.

Обикновено рано заран брачният партньор ми и аз излизахме дружно. Той отиваше на работа, а аз водех децата на детска градина.

Една заран, обаче, брачният партньор ми не се усещаше добре и реши да не става от леглото. Аз си свърших работата и скоро се прибрах. На вратата ме посрещна приятелят на сестрата на брачна половинка ми.

“Отиди да напазаруваш! ”

Свекърва ми излезе от кухнята и добави:

“Нека най-малко да направи нещо потребно. Освен това, изхвърли боклука. ”

В този миг вратата на нашата стая се отвори и брачният партньор ми излезе. Свекърва ми се скри бързо в кухнята.

Съпругът ми хвана приятеля на сестра му за яката и го избута през вратата на открито. Сестра му искаше да направи нещо, само че не смееше.

Свекърва ми се опита да се отбрани, само че брачният партньор ми не й повярва.

След това, той се обади на наемателите по телефона, сподели им, че би трябвало да се изнесат до месец. Предупреди околните си, че в случай че ми кажат и една крива дума до края на месеца, може да считат, че към този момент нямат наследник.

Месец по-късно се върнахме вкъщи. Свекървата и свекърът се отхвърлиха от сина си, само че той не беше печален. Мъжът ми даже споделя, че не желае да ги вижда повече.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР