Сватбата често е най-скъпото събитие, което планирате в живота си

...
Сватбата често е най-скъпото събитие, което планирате в живота си
Коментари Харесай

Булката признава, че е „излъгала“ мястото за сватбата си, за да избегне допълнителни разходи – и собствениците се възмущават

Сватбата постоянно е най-скъпото събитие, което планирате в живота си – и някои хора вършат всичко допустимо, с цел да спестят пари.

В Обединеното кралство междинната женитба коства £19 184 (към 2023 г.), в това число пръстена и медения месец. Много хора дават всичко от себе си, когато става въпрос за огромния им ден - от първокласни ястия до смайващо скъпи цветя.

Но някои желаят да спестят пари и да провеждат по-малко събитие, избирайки по-малко посетители или Направи си самичък украшения. Но една младоженка беше подложена на рецензии за това, че „ излъга “ за мястото си, с цел да понижи разноските – и притежателите не бяха удовлетворени.

Анонимната младоженка изясни, че тя и брачният партньор й желаят нещо „ малко по-различно “ от обичайна женитба и са избрали „ дребен, селски вид курорт “, който тя оприличи на „ съвсем като лагер за сън за възрастни в планини ".

Тя изясни, че мястото, ръководено от по-възрастна двойка и техния наследник, се състои от дребна хижа, където можете да наемете група от три до шест кабини,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР