Свършиха билетите за Брена и Драгана в АренатаГолямата сръбска фолкзвезда

...
Свършиха билетите за Брена и Драгана в АренатаГолямата сръбска фолкзвезда
Коментари Харесай

Цеца пее на гарата в Бургас

Свършиха билетите за Брена и Драгана в Арената

Голямата сръбска фолкзвезда Цеца Величкович и това лято ще пристигна да направи рецитал у нас. Грандиозният морски концерт, който приготвя кралицата на балканската музика, ще се организира в горещата точка на лято 2023 - Морска гара, Бургас, а датата е 29 юли, написа Телеграф.

Тя е вторият хитов балкански реализатор, който ще пее в Бургас след гръцката звезда Никос Вертис . Билетите за шоуто ще бъдат в продажба извънредно от през днешния ден, 2 юни, в мрежата на Ticket Station Bulgaria. Само за предварителните продажби цените на билетите ще бъдат на специфична цена от 66 лева

Условието е регистрация в уеб страницата, а почитателите, които не го създадат, ще могат да си купят талони за вход чак на 5 юни, и то на цена от 88 лева Цеца идва у нас след тъжната новина, която я споходи през тази седмица - бременната и щерка Анастасия пометна и загуби бебето си. Това разгласи таткото - футболистът Неманя Гудел, след каю през април се похвали, че ще стават родители.

Голям интерес има и към различен идно супершоу на сръбските богини Лепа Брена и Драгана Миркович. Те ще изнесат общ концерт в столичната зала „ Арена София “ по покана на „ Фреш мюзик “ на 25 ноември. Билетите са свършили 6 месеца по-рано , разгласи мениджърката Сашка Стоянова. По време на събитието най-любимото радио „ Веселина “ ще отпразнува своя 31-ви рожден ден и ще зарадва присъстващите в залата с доста изненади и дарове, измежду които и същински елмаз, който медията раздава по традиция на рождените си дни.

Организаторите от „ Фреш мюзик “ и екипът на най-веселото радио в България - „ Веселина ", дават обещание незабравимо шоу и ваучър , за който ще се приказва дълго.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР