Суперзвездата на Барселона и аржентинския футбол Лионел Меси е свободен

...
Суперзвездата на Барселона и аржентинския футбол Лионел Меси е свободен
Коментари Харесай

От "Спартак" Москва опитаха да започнат преговори с Меси... в социалните мрежи

Суперзвездата на " Барселона " и аржентинския футбол Лионел Меси е свободен да договаря с други клубове. Договорът на Ла Пулга с каталунците изтича през лятото, а първи с Меси се свързаха от... съветския " Спартак " Москва, само че удариха на камък.

От някогашния отбор на Ивелин Попов разгласиха фотография на чат с Меси в обществената мрежа " Туитър ". Дискусията е къса - " Спартак " написа " Здравей, Лео! ", а той дава отговор с " не ". " Болка. " разясниха от съветския гранд в описанието на скрийншота.

Pain.
— FC Spartak Moscow (@fcsm_eng)

Разбира се, възможностите на 22-кратния първенец в Премиер лигата да притегли Меси са илюзорни, в случай че аржентинецът не е безжалостен почитател на сходен вид комизъм. Постът на " Спартак " обаче за малко време събра над 80 000 лайкове и 15 000 споделяния. Със сигурност Лео, който обича да слага върхове, би се впечатлил, при положение, че самичък поддържа своя акаунт.

Появи се съмнение, че късият, прецизен и явен отговор на Меси не е бил написан от него, а от 5-годишния му наследник Матео.

It’s possible Mateo replied
— Uncle Uzor’s Daughter (@_Ellen55)

Къде ще стартира Меси сезон 2021/2022 остава отворен въпрос. Сред претендентите за подписа му е британският вицешампион " Манчестър Сити ", в който той може да се събере с някогашния си треньор Пеп Гуардиола.

На опашката за нападателя е и френският хегемон " Пари Сен Жермен ", разполагащ с финансовите благоприятни условия да си разреши услугите му. Вариант пред 6-кратния притежател на " Златната топка " е и да остане на " Камп Ноу " до 2023 година, след което да приключи кариерата си в Съединени американски щати.

Може и оцени шегата на " Спартак " толкоз високо, че в действителност да смени Барселона с съветската столица. И по-странни неща са ставали, въпреки че, признаваме, не са доста!

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР