Супермоделът Наоми Кембъл, която стана майка едва миналата година -

...
Супермоделът Наоми Кембъл, която стана майка едва миналата година -
Коментари Харесай

Наоми Кембъл направи нещо невероятно с бебето си

Супермоделът Наоми Кембъл, която стана майка едвам предходната година - на 50-годишна възраст, направи нещо необикновено - най-сетне сподели бебето си. Наоми се появи на корицата на английския Vogue дружно с щерка си. Това е първият път, когато Наоми сподели лицето на дете: тя от време на време разгласява редки фотоси на щерка си в Instagram, само че в никакъв случай не демонстрира лицето си.

Кембъл даде особено изявление, в което направи изповед за детето си.

Щастлива съм, че детето ми обича да пътува толкоз, колкото и аз – без циврене при политане и кацане. Тя е положително момиче: спи доста добре, съвсем не плаче и ми споделиха, че е доста деликатна за възрастта си. Тя се смее доста. И тя съвсем приказва. Мисля, че може да стартира да върви, преди да пълзи. И тя към този момент има шест зъба, сподели разчувстваната майка.

Моделът разгласи появяването на детето през май предходната година в своя Instagram, без да разкрива детайлности, което незабавно породи голям брой клюки. Мнозина допуснаха, че Наоми е потърсила услугите на сурогатна майка, само че моделът не разяснява това. В изявление звездата на стилния подиум разсея единствено слуховете за осиновено дете.

Тя не е осиновена, тя е моето биологично дете, сподели Кембъл, отказвайки даже да разкрие името на щерка си. Тя въобще не отвори дума кой е бащата.

Наоми резервира всички детайлности за записките си, които към момента не е почнала да написа, заяви западната преса.

Мога да изброя на пръстите на едната си ръка броя на хората, които знаеха, че ще имам дете. Винаги съм знаела, че един ден ще стана майка, само че това е най-голямата наслада, която можех да си показва, призна Кембъл.

Автор на фотосесията с Наоми и щерка й е стилният фотограф и непосредствен другар на Кембъл Стивън Мейзел, който тя познава от младежките си години.

Кембъл, която през днешния ден интензивно продължава кариерата си на модел и постоянно взе участие в фешън ревюта, описа по какъв начин се усеща на шоутата и какво се е трансформирало спрямо 90-те години на предишния век.



" Все още ми харесва, само че е изнервящо. Защото съм на 51 години и заедно съм с девойки, които са на 18! Страхотно е да съм с тези младежи на моята възраст, само че би трябвало да кажа, че на едно от шоутата си помислих: „ Хайде, девойки! Вдигайте крайници! Защо вървите толкоз постепенно? “. Определено усещам, че времето ми беше по-радостно. Усмихвахме се. Трябваше да покажем своята характерност.

Беше необикновено време, само че работихме интензивно. И колкото и тоалети да сменяхме, колкото и да се представяхме, в никакъв случай не сме казвали, че сме изтощени. Всички се наслаждавахме и се подкрепяхме силата на другия. Правехме по осем шоута дневно, а вечерта ходихме да честваме с дизайнерите. Понякога се чудя дали моделите биха могли да са в крайник с нас в този момент ", връща времето обратно Наоми.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР