Сумата ще обезпечи нуждите на 62 деца от 0 до

...
Сумата ще обезпечи нуждите на 62 деца от 0 до
Коментари Харесай

BILLA дарява 13 000 лева на „SOS Детски селища България“

Сумата ще обезпечи потребностите на 62 деца от 0 до 18 години в приемни фамилии от 6 града в страната
За поредна година, BILLA България поддържа идеята на  „ SOS Детски селища България “. Търговската верига подарява 13 000 лв. в поддръжка на приемни фамилии в градовете София, Перник, Брезник, Велико Търново, Габрово и Трявна. Отделената сума ще обезпечи виталните потребности на общо 62 деца на друга възраст – от 0 до 18 години и ще спомага за тяхното пълноценно развиване и следващо образование. Предоставените средства ще бъдат употребявани за закупуване на образователни материали и принадлежности, участия в извънкласни действия, посещаване на спомагателни курсове, културни и спортни мероприятия, когато събитията разрешават.

„ Децата са нашето най-голямо благосъстояние и вяра за бъдещето. Затова откровено имаме вяра, че поддръжката, която им осигуряваме през днешния ден, ще спомага за превръщането им в персони с скъп принос към обществото на следващия ден. В навечерието на най-топлите празници от годината, няма по-ценен подарък, който да отправим към нашите правилни сътрудници от „ SOS Детски селища България “ и младежите, които поддържат, “ показа Вигинтас Шапокас, изпълнителен шеф на BILLA България.

„ Изключително признателни сме на BILLA България за тазгодишното подаяние, само че още повече ни радва фактът, че комерсиалната верига застава зад нашата идея за следващ път. Това приказва както за устойчивата обществена отговорност на компанията, по този начин и за бистрота от наша страна, с която печелим хранителната верига за собствен дълготраен сътрудник. Благодарение на тазгодишното подаяние, приемните ни фамилии от София, Перник, Брезник, Велико Търново, Габрово и Трявна ще посрещнат Коледа в изискванията на още по-голям уют, “ сподели Валерия Георгиева, Национален изпълнителен шеф на „ SOS Детски селища България “.

За шеста година съдействието сред комерсиалната верига и организацията за обществено развиване продължава да бъде значим детайл от стратегическата политика на комерсиалната верига, в поддръжка на публично значими дела.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР