Сумата от миналогодишното издание на събитието, бе дарена на фондацията

...
Сумата от миналогодишното издание на събитието, бе дарена на фондацията
Коментари Харесай

Наградите „Знаменитост на годината“ 2020 сбъднаха една мечта

Сумата от миналогодишното издание на събитието, бе дарена на фондацията „ Искам бебе “, която оказва помощ на двойките с репродуктивни проблеми. Християн Гьошев не съумя да скрие страстта и вълнението си от това, че са го зарадвали с една извънредно приятна вест.

Вчера се разсъниха с една страхотна вест. Новина, която си заслужава да бъде чута от безусловно всеки!
Както знаете, аз съм уредник на светските награди „ “. Всяка година те имат своята благотворителна идея – поддържат семействата с репродуктивни проблеми посредством фондация,, ”. През юли 2020 година се случи нещо прелестно. Родиха се близнаците Ема и Боян. Всичко това стана с помощта на събраните средства от „ Знаменитост на годината” 2018. Заедно направихме едно семейство в България щастливо!
На 1 октомври 2020 година се състоя третото издание на „ Знаменитост на годината “. Този път го проведох взаимно с Лейди България 2019. Цялата сума, която успяхме да съберем по време на събитието, бе дарена на фондация,,Искам бебе”. Заедно с фондацията избрахме едно семейство, към което да бъде ориентирано дарението.
Вече се чудите каква е прелестната вест, нали? Няма да извъртам повече, а напряко ще ви я споделя! Вчера, на 10.06.2021 година, на бял свят се появи едно малко юначе! Бебето Виктор се роди благодарание на дарените средства от,,Знаменитост на годината” 2020. В този миг желая да благодаря на всички спонсори, сътрудници и донори на „ Знаменитост на годината " 2020. Безкрайно съм признателен на всички, които взеха присъединяване в това събитие и способстваха за това едно семейство да се снабди с по този начин мечтаното и дълго чакано детенце.
Нека дружно дакажем „ Честито! “ на семейството!
Бих желал да изкажа специфични благодарности на хората, които се включиха в събитието, предоставиха предмети за благотворителния търг и участваха в него. Благодарение на Вашата помощ се роди едно прелестно българско дете! А до този миг с помощта на събитието,,Знаменитост на годината” има към този момент три родени дечица.

❗️Специални благодарности бих желал да изкажа на фирмите и хората, които способстваха за идеята.

1. Titan Evolution в лицето на Сър Nikolay Sharkov
2. инж. И.Т
3.
4.
5. Eco Globe consulting company в лицето на.
6. в лицето на.
7.,, “ в лицето на съдия Мария Янева.
8.
9. Фондация,, Искам бебе”
10.,,” в лицето на Ивана Славова.
11.,, ” в лицето на.
12.,, “
13.,, ” в лицето на Sara Sweidan.
14.,, “ в лицето на.
15.,,AMA Blow Dry Bar by MinkoPetrov” в лицето на.
16,, ” в лицето на.
17.,, ” в лицето на.
18. Ресторант,, “ в лицето на
19.,, ” в лицето на Peyo St. Peev.
20.,, ” в лицето на
21.,, “в лицето на Plamen Kolev Kolev и Roksana Rok
22.,,” в лицето на и
23. Модна марка,,”

✅ Очаквайте светските награди,,Знаменитост на годината 2021” за четвърта поредна година. Те ще се състоят в края на септември, а идеята още веднъж ще бъде да подкрепим семействата с репродуктивни проблеми в България посредством фондация,,Искам бебе”.
И за последно, желая да благодаря на основателката на фондацията, на председателката адв. Maria Yaneva и на всички доброволци в цялата страна за неуморната работа в поддръжка на фамилиите с репродуктивни проблеми.

От обявата излиза наяве, че на 10.06.2021, се появи бебето Виктор, което се роди с помощта на средствата събрани от събитието „ Знаменитост на годината “ през 2020 година.

От обявата на Християн излиза наяве, че събитието „ Знаменитост на годината “ ще се организира за четвърта поредна година този септември, а средствата от идното събитие, още веднъж ще бъдат дарени на фондация „ Искам бебе “.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР