Суетният Меркурий е планетата, която покровителства хората, родени под знака

...
Суетният Меркурий е планетата, която покровителства хората, родени под знака
Коментари Харесай

8 причини защо Близнаците са прекрасни! И нека другите завиждат…

 защо-Близнаците-са-прекрасни

Суетният Меркурий е планетата, която покровителства хората, родени под знака Близнаци.

Тя е дарила тази зодия с необикновена живост на мозъка, словоохотливост, сръчност и интензивност. Сред Близнаците се среща най-голямото количество гении и мошеници.

Ако ви е провървяло да се родите под тази зодия, ето още 10 достолепия, които блестящо ви разграничават от другите:

1. Близнаците са отлични събеседници

Благодарение на неповторимата композиция на разсъдък, хрисимост и възторг Близнаците са най-хубавите събеседници в света. Те са подготвени да обсъдят каквото би трябвало и когато би трябвало.

Те обичат да се учат и да споделят всичко, което са научили. Няма никакво подозрение, че от време на време със своите препоръки могат да трансформират живота ви.

Близнаците са отлични другари. И в случай че ви е необходим съвет, попитайте тях. Те ще разработят за вас цяло практическо помагало, което ще ви разреши да преоцените някои неща в живота.

2. Те са бързи

Близнаците мислят и работят бързо. Това се отнася за другите области от живота им – и в работата, и в персоналните връзки. Хората, родени под този знак, ненавиждат бездействието.

Застоят и скуката им носи същинско безпокойствие. Ако те усетят, че им е пристигнало време да преминат напред, то стартират напряко от през днешния ден!Ако не може да поддържате темпото им, то неизбежно ще изостанете. И те няма да ви чакат!

3. Те са създатели и майстори във всичко

Близнаците са мулти надарени хора. Те са доста артистични.

Единственият им минус е, че се хващат за няколко неща вкупом. Това не всеки път води до положителни резултати: от време на време, с цел да ги получат, им трябват повече старания и централизация.

Но в случай че Близнаците се борят за нещо в действителност значимо за тях, то резултатът са поразяващи. Кенеди, Че Гевара и Анджелина Джоли са Близнаци. И всички те нееднократно са казвали, че най-хубави резултати реализират в непринудена, креативна и бързо разрастваща се среда.

4. В тях живеят няколко персони вкупом

Раздвоението на личността е визитната картичка на Близнаците. Така мислят хората.

Всъщност, в Близнаците има безчет персони. Хората от тази зодия се приспособяват към всяка конюнктура и постоянно следват интуицията си. С другите хора се държат друго, настройвайки се към всеки човек.

5. Те са самостоятелни

Близнаците се нуждаят обезверено от самостоятелност и независимост.Те не обичат да се усещат свързани с някакви условия.

Що се отнася до връзките, те желаят да бъдат с най-хубавите от положителните. Близнаците се усещат най-добре с човек, който също цени своята самостоятелност, жадува завършения и желае да прекара живота си оптимално дейно.

6. Те са „ откачени “

Когато Близнаците се влюбят, то всичко се трансформира. Но би трябвало да признаем: да ги обичате е мъчно.

Те са ужасни ревнивци и се държат нерационално, в случай че заподозрят, че любовта им може да бъде застрашена.

И по-добре да не ги ядосвате. Близнаците са тези хора, които ще хвърлят общата фотография в рамка в стената, а след няколко часа ще се извинят и ще почистят стъкълцата. Да, от време на време се побъркват, само че това значи единствено, че в действителност им пука и се тревожат за връзката си.

7. Те са великодушни

Дори когато претърпяват сложни моменти, те постоянно ще споделят последното си с тези, които са до тях.

Близнаците не се славят със невзискателност, нито пък като хора, които добре боравят с парите. Често харчат за другите повече, в сравнение с за себе си.

8. Те простят, само че в никакъв случай не не помнят

Близнаците простят елементарно на другите и не не помнят когато някой ги обиди.

Просто такава им е особеността: Близнаците не не помнят нищо, даже в случай че желаят да не помнят. Но не се тревожете доста: в общи линии, те простят на всички и постоянно.

Надяваме се, е този текст ще ви помогне да разберете Близнаците по-добре. Във всеки случай помнете: в случай че имате Близнаци в живота си, ви е провървяло! А в случай че си тръгнат, няма да ги забравите!

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР