Subaru сподели видео с първият си електрически модел, носещ името

...
Subaru сподели видео с първият си електрически модел, носещ името
Коментари Харесай

Вижте първото електрическо Subaru

Subaru сподели видео с първият си електрически модел, носещ името Solterra. Това е втори тийзър от японската марка, който показва кросоувъра от почти всичките му страни и ни дава добра представа за това какво можем да очакваме при дебюта му.
`Вижте

Ако формите ви изглеждат познати, то това е така, защото най-вероятно са ви познати от концепта BZ4X на Toyota, показан по-рано тази година. Двата автомобила споделят обща платформа, а изглежда, че също така и общ дизайн.
`Вижте

Специфичните арки на калниците могат да се видят и тук, както и по-острите форми в предната и задната част. Интериорът, макар и в кадър за няколко секунди, показва дигиталното табло и голям екран на инфотеймънт системата с тъчпад върху централната конзола.
`Вижте

Все още няма никаква информация относно задвижването на Solterra или BZ4X, но знаем, че моделът на Subaru ще се продава със задвижване на четирите колела, което най-вероятно означава и конфигурация с два електромотора. Повече за японските „ електрички “ ще разберем скоро, тъй като от Toyota планират дебют до края на годината.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР