Стюардесата на American Airlines Серенити Хейли разкри неочевидната причина, поради

...
Стюардесата на American Airlines Серенити Хейли разкри неочевидната причина, поради
Коментари Харесай

Сядането на чуждо място в самолета може да бъде опасно

Стюардесата на American Airlines Серенити Хейли разкри неочевидната причина, заради която е рисково да сменяте местата в аероплан без авансово да предупредите членовете на екипажа.

Тя разкри това във видео, което показа в персоналния си акаунт в TikTok.

И по този начин, служителката на American Airlines предизвести пасажерите в никакъв случай да не пробват да се трансферират от мястото си на друго гратис.

По думите ѝ преди политане се правят наложителни процедури по претегляне и балансиране - по този начин членовете на екипажа са уверени, че лайнерът е подготвен за политане.

" Когато сменяте мястото си, можете да измененията настоящия баланс на самолета, тъй че за всеки случай постоянно питайте дали това може да се направи “, добави Хейли.

Някои консуматори на мрежата бяха комплицирани от видеото. В мненията стюардесата изясни, че по време на полета пасажерите могат да вървят пешком – това не се отразява на салдото на самолета, само че по време на политане всеки би трябвало да е на местата си.

Освен това стюардесите могат да помолят туристите да сменят местата си, само че най-често вместо да се реалокират в по-удобна класа, се оферират други безвъзмездни места.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР