Студентска стачка блокира центъра на Атина днес.Повече от дузина студентски

...
Студентска стачка блокира центъра на Атина днес.Повече от дузина студентски
Коментари Харесай

Студентска стачка блокира центъра на Атина днес

Студентска стачка блокира центъра на Атина през днешния ден.

Повече от дузина студентски асоциации от Атинския университет и Националния механически университет в Атина ще провеждат през днешния ден протестен протест на Пропилея в центъра на гръцката столица, пише .
           
Повече от дузина студентски асоциации от Атинския университет и Националния механически университет в Атина ще провеждат през днешния ден протестен протест на Пропилея в центъра на гръцката столица, заяви " Катимерини ".

Студентите ще стачкуват против решението на съда за заверка на полицията в университетите, само че и за своите обществени придобивки.

Основната от тях е опълчването на студентите на полицията в университетския кампус, която съгласно групите би трябвало да бъде отстранена " неотложно ".

Те стачкуват и против изискванията на живот в общежитията на университетите, откакто жителите са били известени, че през идващите месеци ще има дефицит на топла вода в опит да се понижат разноските за сила.

Пътниците са предизвестени, че протестният протест по обяд се чака да провокира тапи и нарушавания в придвижването и графика на превоза.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР