Пореден клип на дете зад волана с социалните мрежи привлече

...
Пореден клип на дете зад волана с социалните мрежи привлече
Коментари Харесай

Майка даде на детето си да шофира и го снима: Гледай да не се блъснем!

Пореден клип на дете зад кормилото с обществените мрежи притегли вниманието на Нова телевизия. Малкият водач е на възраст сред 10-13 години и от видеото проличава, че майка му, която го снима, му е дала да кара колата.

В клипа също се вижда, че детето е много разсеяно, до момента в който влиза в обитаемо място, а майка му непрекъснато му споделя да гледа пътя, с цел да не се блъснат. Това е следващия случай на сходно неразумно държание на пътя от Врачанско, разясниха водещите на утринния блок.

Шефът на Пътна полиция - Враца разяснява във включване, че е осведомен със случая и сега търсят майката. Глобата за нея, в случай че се потвърди нарушаването, ще е от 100 до 300 лв.. Ако пък автомобилът е нейна благосъстоятелност, регистрацията му ще бъде прекъсната за 6 до 12 месеца.

Виктор Николаев разяснява, че тази паричната глоба е прекомерно ниска. Колежката му Мира Иванова пък добави, че казусът има и друга страна. Инструктори са ѝ споделяли, че когато образоват млади водачи, които са учени към този момент да карат от родителите си, е доста мъчно да ги отучат от неправилните привички, които към този момент са им основани.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР