Студентка от американския щат Тексас разказа в онлайн платформата TikTok

...
Студентка от американския щат Тексас разказа в онлайн платформата TikTok
Коментари Харесай

Студентка показа ужасните последици от гризането на нокти

Студентка от американския щат Тексас описа в онлайн платформата TikTok по какъв начин навикът да гризе ноктите си е довел до нещо ужасно.

18-годишната Лорън Никълс призна в един от видеоклиповете си, че поради пристрастяването към гризането на ноктите си е развила рискова зараза - паронихия.

„ Уважаеми фенове на гризането на нокти, приканвам ви да спрете да вършиме това. Почти изгубих пръста си затова “, стартира тя своето предизвестие.

Страшната история бързо стана шлагер в мрежата и притегли вниманието на милиони хора.

Лорън вижда зелено леке на кутикулата на пръста си, като в началото си мислила, че това е просто дребна синина.

Все отново обаче решила да отърси повече информация в интернет за сходни проблеми в региона и открила, че има заплаха да развие паронихия. На идващия ден тя отишла на доктор, който ѝ предписал антибиотици.

На 10 януари Никълс осъзнала, че лекуването не оказва помощ, защото пръстът стартира да набира гной още повече. До 13 януари площта на възпалението се нараснала и придобила яркочервен цвят. Американката още веднъж си записала час при доктор.

„ Тогава ми споделиха, че е належащо да се направи интервенция. За малко да ми ампутират пръста поради навика да ръфам ноктите си ", показа тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР