Студенти в Гърция нарушават разпоредбите за мерките срещу коронавируса. Хиляди

...
Студенти в Гърция нарушават разпоредбите за мерките срещу коронавируса. Хиляди
Коментари Харесай

Масови нарушения на Covid ограниченията в Гърция

Студенти в Гърция нарушават наредбите за ограниченията против ковид. Хиляди се събират пред университетите вечер без маски и отдалеченост и си провеждат тържества. В изказване ректорът на университета в Солун съобщи, че е заставен вечер даже да стопира тока в университета в опит да приключи предаването на ковид измежду студентите. Ръководствата на университетите упрекват полицията в безучастие.

Според медийни мнения служителите на реда се опасяват да реагират против студентите, с цел да не се доближи до конфликти.

Безсилна се оказа и полицията на острав Миконос, където поданици и локалната власт осведомят за незаконни събирания на доста хора в частни вили поради контрола в заведенията на острова.

„ Пристигат с частни полети богати чужденци на Миконос и вземат участие в празненства против 1300 евро вход “, оповестяват жителите на острова, които се опасяват от всеобщо разпространяване на ковид.

Полицията пусна дронове за надзор на туристите и все пак събиранията не престават в цялостно нарушаване на ограниченията.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР