Студенти от страната и чужбина могат да кандидатстват за стажантската

...
Студенти от страната и чужбина могат да кандидатстват за стажантската
Коментари Харесай

LIDL отваря врати за нови попълнения стажанти

Студенти от страната и чужбина могат да аплайват за стажантската стратегия на Lidl до 30 април
За трета поредна година Lidl дава старт на своята стажантска стратегия. Компанията още веднъж отваря порти за младежите, които ще могат да добият нови познания и да надградят своите качества и умения в действителна бизнес среда.

Всички студенти от страната и чужбина, които желаят да навлязат в света на бързооборотния бранш, могат да аплайват до 30 април на кариерния уебсайт. Компанията ще избере седем стажанти, които ще видят от вътрешната страна по какъв начин работи водачът на търговията на дребно в Европа. Всеки от тях ще работи по съответен план в области като продажби, логистика, човешки запаси, стоково доставяне или право, като още при кандидатстването те избират задачата, по която биха желали да работят.

„ Сред най-големите преимущества на нашата стажантска стратегия са нейната практическа устременост и действителният късмет за започване на непрекъсната работа в компанията. Доказват го предходните две издания на програмата – четирима от общо петнадесетте участници в тях към този момент са част от нашия екип. Това е и задачата, която си слагаме с всички наши юношески стратегии – да дадем опция на младежите да придобият скъпи на практика умения в действителна среда и да им покажем, че вратата към сполучливата кариера в Lidl е постоянно отворена за тях “, показа Катерина Шопова, Директор „ Човешки запаси “ в Лидл България.

Стажантската стратегия ще се организира сред 1 юли и 31 август. В рамките на два месеца студентите ще се концентрират върху разнообразни бизнес проблеми, като да вземем за пример по какъв начин потребителско преживяване в магазините да стане още по-приятно, по какъв начин да се усъвършенстват избрани процеси в компанията или да се надгради образованието на чиновниците. Те ще получават атрактивно месечно заплащане в размер на 800 лева бруто, 80 лева ваучери за храна месечно, както и спомагателни придобивки като пет дни неплатен отпуск, спомагателен ден отпуск за рожден ден, в случай че е в границите на стажа и други Ще могат да разчитат и на поддръжката на наставник, който ще ги вкара и направлява в работата. Всеки стажант ще премине през серия от образования като ръководство на планове и презентационни умения. На финала стажантите ще показват и защитят своя план пред управлението на компанията.

Стажът в Lidl е действителна кариерна опция за младежи без опит. Пример са сполучливите истории на четирима от участниците в предходните две издания: Кристиян Начев, който продължава да се развива в региона на логистиката; Марина Дакова, която към този момент е част от маркетинг екипа на компанията; Страхил Стоилов, който се приготвя за районен управител продажби, и Ани Стоянова, която продължава професионалното си развиване в правния отдел на Лидл България. 

Повече за стажантската стратегия на Lidl научи
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР