Сцена с участието на холивудския актьор Крис Нот беше изрязана

...
Сцена с участието на холивудския актьор Крис Нот беше изрязана
Коментари Харесай

Изтриха Крис Нот от предстоящия финал на „Просто ей така…“

Сцена с присъединяване на холивудския артист Крис Нот беше изрязана от финалния епизод на „ Просто ей по този начин “, " на фона на обвинявания в обезчестяване и секс тормоз, написа Variety.

Сериалът е продължение на " Сексът и градът ", където артистът играе мъжа-мечта — Тузаря.  Последният епизод ще бъде качен в стрийминг платформата на HBO на 3 февруари 2022 г.  Както разяснява Variety, епизодът e съдържаше сцена с присъединяване на Нот, чийто воин умря при започване на сериала.

Създателите на кино лентата считат, че въпросната сцена има малко значение за описа и може да бъде изтрита.

През декември артистът загуби ролята си в телевизионния план на CBS The Equalizer.

По-рано две дами, които не се познават персонално, без значение една от друга оповестиха, че са били изнасилени от Крис Нот през 2004 и 2015 г.  Според една от тях артистът я поканил в жилището си, първо я целунал на своя глава, а по-късно я изнасилил. Наложило се тя да отиде в болница.

На идващия ден актрисата и сценарист Зоуи Листър-Джоунс описа, че Нот е имал  „ непрекъснато полово неуместно държание “, когато е работила с него в епизод на „ Закон и ред: Престъпни планове “ и е имал държание на „ полов див звяр “. Впоследствие организацията А3 Артист приключи контракта си с него. 

На 18 декември друга жена упрекна Нот в принудително полово посягане в Ню Йорк през 2010 г. На 23 декември 2021 година към обвинителките се причисли и певицата и авторка на песни Лиза Джентиле, която описа за сексуално посягане над нея от страна на Нот в Ню Йорк през 2002 г. 

След обвиняванията беше анулирана договорка за 12 милиона $ (за закупуване на марката текила на Нот), реклама с негова участие бе свалена от ефир и артистът беше уволнен от ролята, която играеше във втория сезон на The Equalizer.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР