Струват 25 долара, продават се в три размераНевероятно но факт.

...
Струват 25 долара, продават се в три размераНевероятно но факт.
Коментари Харесай

Невероятно! Бум на маски за кучета срещу Ковид

Струват 25 $, продават се в три размера
Невероятно само че факт. Рекордни продажби на маски за кучета, които пазят от Ковид-19. Първоначално тези средства за персонална отбрана са употребявани от американските притежатели на домашни любимци, с цел да ги предпазят от нечистия въздух на огромните градове. Но с настъпването на пандемията напролет на предходната година, те почнали да оборудват кучетата си с мини-маски, с вярата да ги предпазят от патогена, заяви Нова тв.

Няма никакви данни, че коронавирусът поразява и кучета, нито, че маските защищават домашните любимци от болестта, само че все пак скокът в продажбите е реалност. Един от основните производители на тези артикули - компанията " Пет маскс ", записва растеж в осъществената продукция от 500 %.

Основателката на тази нюйоркска компания, 27-годишната Салиша Хенуик отбелязва, че с времето кучешките маски се трансформирали в нещо като фешън тренд.

Мини маските вървят по 25 $ броя и се оферират в три размера. Най-малкият пасва на болонка, междинният на корги, а най-големият - на лабрадор.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР