Строително-монтажните дейности на новоизграждащата се тренировъчна база в село Падеш

...
Строително-монтажните дейности на новоизграждащата се тренировъчна база в село Падеш
Коментари Харесай

Изграждането на тренировъчната база в село Падеш се извършва качествено и в срок

Строително-монтажните действия на новоизграждащата се подготвителна база в село Падеш се правят качествено и в период. Тя се състои от главен футболен терен и в допълнение подготвително игрище, оповестяват от Община Благоевград.

На място е засадена тревна настилка, положена върху уплътнен дренажен пласт от секта от трошен камък. Върху стоманена естрада, към главното игрище, са сложени 200 бр. седалки за фенове, като към спортния терен е сложена ограда, а зад вратите има защитни мрежи.
 игрище, стадион, подготвителна база Падеш 6  игрище, стадион, подготвителна база Падеш 65  игрище, стадион, подготвителна база Падеш 64
Към подготвителната база има и паркинг с над 30 места. Изградена е алея от трошена каменна секта от страна на главното игрище. Поставени са съблекални за спортистите. Има и санитарни пространства, в това число тоалетна за хора в неравностойно състояние.

Очаква се противоречивата база да бъде въведена в употреба през есента тази година. Площта на обекта е близо 16 000 кв.метра. Спортното оборудване ще дава опция за надпревари, тренировки на локални и гостуващи тимове, другарски срещи на аматьорско и професионално равнище. То ще бъде употребявано и от младите очаквания от ДЮШ „ Пирин “.

Базата дава отговор на всички модерни условия за спортни здания и уреди, като след откриването й на нея ще се организират част заниманията, които сега протичат на главния стадион, както и на игрищата в село Рилци.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР