Строителният министър Иван Шишков подаде ръка на строителните фирми и

...
Строителният министър Иван Шишков подаде ръка на строителните фирми и
Коментари Харесай

Министър подаде ръка на строителите. Ще има ли пари

Строителният министър Иван Шишков подаде ръка на строителните компании и даде обещание разплащане с тях.

„ Бяха проведени едни състезания за настоящи поправки за три години. Комисия за защита на конкуренцията един път ги анулира и те бяха направени повторно, само че още веднъж ще бъдат проверявани. Моите подозрения са, че бившето управление на АПИ е желало да сложи страната в състояние, в което да няма никакъв различен избор, с изключение на да се удължат за повторно старите контракти ”, сподели Шишков пред Нова тв.

Той изрази убеденост, че властта и строителният отрасъл ще реализиран съглашение за поддръжката на пътищата. Според министъра работата на въпросните компании зависи напълно от метода на страната и тя би трябвало да дефинира точни правила, които да се следват при осъществяването на главните и настоящи поправки.

Няма заплаха България да остане без зимно разчистване на пътища, даже и при усилване на финансовата рецесия, увери още министър Иван Шишков.

„ Старото управление на АПИ не си беше направило труда да направи каквото и да било по тази тематика ”, съобщи Шишков. И добави, че се чакат предложения от компаниите, които биха желали да извършват тези действия.

Шишков увери, че страната ще помогне на пострадалите от пороя в Карлово със средства от Фонда за бедствия и повреди.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР