Строителните дейности на плажа Алепу край Созопол продължават, установи репортаж

...
Строителните дейности на плажа Алепу край Созопол продължават, установи репортаж
Коментари Харесай

Строителните дейности край Алепу продължават. Природозащитници алармират за нещо опасно

Строителните действия на плажа Алепу край Созопол не престават, откри репортаж на " Нова телевизия ". Днес ще бъде осъществена инспекция, която да установи дали се прави единствено брегоукрепване или строителството на курортния комплекс продължава.

``
реклама

Д-р Петър Янков от Българското сдружение за отбрана на птиците сигнализира за проблеми, които ще има в случай че се направи курортно населено място.



" Тук има предпазени птици,, които трябваше да стартират да гнездят на 1 март. Намираме се в зона Натура 2000, комплекс Ропотамо. Едната от птиците е дъждосвирец, който е възпрепятстван да гнезди, ичма и други такива. Надявам се, че става дума единствено за брегоукрепване. Евентуални градежи на здания ще са опасност за предпазената зона. Тук минава и прелетният път на птицците Виа понтика. Евентуалното съществуване на здания ще бъде проблем за тяхното запазване ", сподели Янков пред " Нова телевизия ".

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР