Строеж без документи е открит по време на проверка, възложена

...
Строеж без документи е открит по време на проверка, възложена
Коментари Харесай

Прокуратурата потвърди незаконния строеж на Гайтански в ловно стопанство Искър

Строеж без документи е открит по време на инспекция, предоставена от Върховна административна прокуратура в региона на ловно стопанство "Искър " в Пасарел, оповестиха от държавното обвиняване.

По време на предоставена от ВАП Министерството на земеделието, храните и горите (МЗХГ) и Дирекция за народен строителен надзор (ДНСК) са разкрили градеж на два етажа, за който не са показани документи.

По време на инспекцията на място, осъществена от МЗХГ е било открито, че има съществуване на "груб градеж ", с изпълнен покрив, стоманобетонова монолитна структура на два етажа в най-високата си част. В хода на инспекцията от сдружението не са предоставени документи, относими към установения

Във ВАП е постъпил и отчет от инспекция, осъществена от Дирекцията за народен строителен надзор (ДНСК), който също сочи на липса на документи за градежа, както и на данни за утвърдени капиталови планове и издадено позволение за градеж в аграрен парцел в Пасарел, регион "Панчарево ".

В началото на месеца шефът на ловно стопанство "Искър " инж. Атанас Дарелов бе уволнен.

Строител е компанията "Био Майнинг " на предприемача Румен Гайтански, с която от 2016 година ловното стопанство има 15-годишен контракт за взаимни дивечовъдни действия и нейно обвързване е да модернизира и поддържа ловната база, а също и фуражна база.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР