Стрийминг платформата Netflix планира да заснеме най-скъпата романтична комедия в

...
Стрийминг платформата Netflix планира да заснеме най-скъпата романтична комедия в
Коментари Харесай

Две красавици ще играят в най-скъпата комедия в историята на Холивуд

Стрийминг платформата Netflix възнамерява да снима най-скъпата сантиментална комедия в историята на Холивуд, като влага в продукцията сред 130 и 150 милиона $. Работното заглавие на плана е  " Paris Paramount ", като в основните функции ще влязат обичаните актриси Скарлет Йохансон и Пенелопе Крус.

Според " Холивуд Рипортър “ след дълга креативна пауза режисьорката Нанси Майерс ще застане отпред на кино лентата. Към актьорския състав на лентата ще се причислят още Оуен Уилсън и Майкъл Фасбендер.

Скарлет Йохансон ще се превъплъти в ролята на сценарист-режисьорка, която се влюбва в продуцент, разделя се с него, само че по-късно би трябвало да откри метод да работи с него по високобюджетен филм. THR отбелязва, че тази история отразява личния живот на Майерс, защото тя се омъжва за продуцента Чарлз Шиърър, с който прави редица сполучливи филми, в това число " Private Benjamin " от 1980 година, който донася на нея и Шиърър номинация за " Оскар " за сюжет.

Ако информацията за бюджет от 130 до 150 млн. $ се окаже точна, това ще трансформира кино лентата в най-скъпата сантиментална комедия, излизала в миналото в Холивуд. За съпоставяне епичният научно-фантастичния филм  " Дюн " на Дени Вилньов, който е изпълнен със зашеметяващи резултати и сниман в три разнообразни страни на два обособени континента коства 165 милиона $. Според кинокритици обаче огромна част от бюджета на идната комедия ще бъде употребен за прикриване на татуировките на изпълнителите по време на снимането на секс сцените.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР