Стресът от привикването на българските партийни лидери на Козяк“ е

...
Стресът от привикването на българските партийни лидери на Козяк“ е
Коментари Харесай

Калина Андролова: Всички са се сгънали от страх! Радев прикрива идиотщините на кабинета ,,Петков“, но…

Стресът от привикването на българските партийни водачи на „ Козяк “ е висок. Излизат всевъзможни дописки за ГЕРБ, за Радев, за Движение за права и свободи, че щатските представители им се карат, размахват им пръст.
Натискът ще става още по-брутален.
Страната ни е прифронтова страна и се върви към жестоко дисциплиниране.
Не би било толкоз ужасно, в случай че избраните за надзорници не бяха се оказали толкоз дразнещо неспособни за държавно ръководство. Това е огромна неточност, налагане принудително на налудни надзорници.
В последна сметка като са решили да вършат намеса, дано я създадат с умни читави хора. Може ли да конфигурират сходна бутафория!
Употребата на Радев като играчка в този държавен колапс е безусловно позорна.
И опитът му да се скрие зад сякаш естествени държавни управления, чийто министерства се обитават от връзкари, любовници и натегачи, на които са дадени финансови енергийни трасета, е безусловно неприличен.
Радев не знае какво да прави с колапса, който сътвори.
Прикрива идиотщините на кабинета „ Петков “, бивайки натискан от нападките против него. Всички са се сгънали от боязън.
Но на Радев да му кажа, че ТЕ ще дойдат и за него.
Просто този човек в никакъв случай не е имал тактика, постоянно е бил съветван неприятно, за сметка на това си е въобразил, че се измъква доста мъдро. Не, не се измъква.
За да направиш нещо, би трябвало да мислиш, а не да ти подават мислене.
Това с продукта на Радев (ПП), който доста ни натискат да ни ръководи, няма да свърши добре за България, занапред ще нагнети високо напрежение в обществото и изострен разпад вместо консолидация на народа към нов, толкоз чакан план.
Демократична България яхнаха рухването на Политическа партия и си фантазират, че ще бъдат контролния ограничаващ бутон, по този начин да се каже спирачката за Политическа партия. Само че аз нямам доверие, че тези хора могат да бъдат дресирани, облагородени и че в тях има добра линия. Основното за тях е налудността, неналичието на реалистични оценки за действителността, за това до каква степен може или не може. Тоест те могат всичко да подхващат без оглед на ангажимент към последствията за страната.
От Facebook профила на журналистката Калина Андролова
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР