Стресът е бичът на съвременните хора в градовете. Ако предпочитате природни

...
Стресът е бичът на съвременните хора в градовете.
Ако предпочитате природни
Коментари Харесай

Чудодейно Валерианово вино лекува нервите и очите

Стресът е бичът на актуалните хора в градовете.

Ако предпочитате естествени и естествени средства за вашето здраве, то успокоителните средства от валериан ще бъдат за вас чудесно решение.

Пригответе следната чудодейна напитка - Валерианово вино. Дори и античните гърци са употребявали тази напитка за подсилване на стомаха. За приготвянето му са ви нужни 1 литър алено вино и 50 г валерианови корени, натрошени на прахуляк.

В стъклена бутилка налейте виното и прибавете валериановия прахуляк. Затворете бутилката с капачка и разклатете, поставете я на мрачно и хладно място за 15 дни, като от времена време разклащате бутилката.

Прецедете готовото Валерианово вино, пийте по 1 с.л. тридесет минути преди хранене, три пъти на ден, до момента в който свърши.

 Валериана

До края на приема ще почувствате доста усъвършенстване на зрителната заостреност и общото ви богатство. След приема на това вкусно лекарство изчезва неврозата, стресът, тъй като Валериановото вино има благоприятен резултат върху нервната система и отстрани психосоматиката.

Отчасти даже лекува и незадържане на урина (уринарна иконтиненция), в случай че по едно и също време приемате инфузии за подсилване на уретрата.

Ако шофирате денем, приемайте единствено един път от елексира - вечер един час преди лягане. Той ще ви помогне да се отпуснете, освободите от напрежението и заспите.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР