Стремежът към здравословен начин на живот и нормално тегло е

...
Стремежът към здравословен начин на живот и нормално тегло е
Коментари Харесай

Вкусни идеи за кето пица

Стремежът към здравословен метод на живот и обикновено тегло е в основата на хиляди диетични режими, които непрестанно се модернизират и променят. Всеки от тях носи редица изгоди, които го отличават от останалите. В последните години обаче един от тях добива особена известност и е прочут като кето диета.

Това е хранителен режим, който подчертава върху намаляването на въглехидратите и увеличение на високомазнинните храни. Идеята е, че при минимална консумация на въглехидрати, организмът бързо ще изчерпва енергийния си ресурс и ще стартира да черпи от мазнините и протеините.

Кето диетата бързо добива известност, като през днешния ден съществуват профилирани предписания за разнообразни вкусни ястия, направени по допустимо най-здравословния метод. В това число влиза и пицата, която се пречупва през призмата на кето феновете и към този момент може да се преглежда като изцяло здравословно ядене. Ето по какъв начин може да си извършите такава кето пица:

Съществуват разнообразни вариации на кето пица, от които можете да изберете такава, която дава отговор на вашите желания. Класическата рецепта включва следните артикули за подготовката на кето блат за пица:

- 1/2 ч.л. чесън на прах;

- 4 с.л. бадемово брашно;

- 1 яйце;

- щипка сол;

- 1/2 ч.ч. бадемово мляко;

- 2 ч.ч. настъргана моцарела;

- прясно надробен черен пипер.

 Кето пица Снимка: Evgenia

Когато разбъркате продуктите добре, можете да изсипете сместа в тава за пица или друга подобаваща в авансово загрята на 180 градуса фурна. Изпечете за към 10-15 минути, след което можете да преминете към гарнитурата. За нея можете да употребявате своето въображение. Можете да гарнирате приготвената кето пица със следните артикули:

- Домати;

- Червен лук;

- Сирене чедър;

- Салам;

- Шунка или друго по желание.

По предпочитание прибавете пеперони или маслини.

Намажете с гарнитурата готовия блат, след което можете да поставите пицата назад във фурната за към още 10 минути.

При сервиране овкусете с риган, босилек, зехтин и по избор черен пипер. Някои артикули от рецептата за кето пица могат да бъдат заместени. Сиренето може да бъде козе, а също по този начин да се комбинират няколко типа сирена. Вместо доматен сос за гарниране е допустимо да се употребяват сос алфредо, песто или други типове.

Ако и вие сте фенове на този хранителен режим, разгледайте нашите вкусни кето предписания.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР