Стрелецът от Walmart, , в който работеше във Вирджиния, е

...
Стрелецът от Walmart, , в който работеше във Вирджиния, е
Коментари Харесай

Стрелецът от Walmart убил колегите си заради спорове за работни смени


Стрелецът от Walmart,, в който работеше във Вирджиния, е оставил предсмъртно писмо на телефона си – в което разкрива какъв брой е смутен от смяната в статута му на работа. Полицията заяви, че откритият манифест на Андре Бинг, който към момента не е оповестен, съдържа изказвания, че негови сътрудници в суперцентъра в Sam’s Circuit, Чесапийк, го тормозят.

Един от съседите на Бинг разказа моментi, в който стрелецът е започвал да буйства, а другари на жертвите, описват пред DailyMail.com, че те постоянно са имали разногласия за „ работни уикенди “ с килъра си.

Недоволният управител Бинг, на 31 години, влезе в стаята за отмора на супермаркета в Чесапийк, Вирджиния, преди да открие огън и да убие шестима други чиновници малко след 22 часа във вторник вечерта.



„ Тихият “ стрелец бил изготвил лист с имена на тези, които желал да нападне. Той убива сътрудниците си Лоренцо Гембъл, Брайън Пендълтън, Кели Пайл и Тайнека Джонсън, както и Рандъл Блевинс и 16-годишно неидентифицирано момче, за които няма информация дали са били чиновници в магазина.

Съседка, която е живяла до Бинг, разказва момента, в който го е видяла да потегля за нормалната си късна промяна в безмълвие. Пред DailyMail.com, тя описа: „ Шокирана съм, изключително когато видях какъв брой хора са мъртви. Бях още по-шокирана, когато разбрах, че е той. Осъзнах го едвам когато видях ФБР тук тази заран. Дъщеря ми ги видя нощес да идват тук, само че не чух нищо. „ Той се движеше самичък, постоянно беше самичък. Никой различен не живееше в тази къща. Видях го нощес, когато тръгваше за работа, знам, че работеше в Walmart. Много се веселя, че не приказвах с него. Изглеждаше както нормално, просто се качи в колата си и потегли. ”

Домът на нападателя е обискиран от ФБР, Сн.: ЕРА/БГНЕС

Съсед на Брайън Пендълтън, една от жертвите, който беше убит в стаята за отмора, му отдаде респект като на „ прелестен човек “ – който му разказвал, че е имал сборичкване с мениджъра си поради нощните смени.

Убитият Брайън Пендълтън, Сн.: City of Chesapeke

Съседът, на име Патрис, сподели: „ Брайън беше прелестен човек, постоянно се усмихваше. Той обичаше работата си, беше доста безрезервен, само че постоянно споделяше, че има проблеми с управител на работа, който не му дава почивни дни. ”

Майката на убития 43-годишен чиновник Лоренцо Гембъл се оплака по какъв начин нейният наследник, който е работил в магазина в продължение на 15 години и е трябвало да се реалокира на друго място, е оставил след себе си лично семейство.

Ubitiqt Lorenco Gembyl, Сн.: City of Chesapeke

Освен шестте жертви, полицията заяви, че още четирима души, които са били в стаята за отмора по време на стрелбата са били ранени и са настанени в болница.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР