Двама души бяха убити, а други трима – ранени при

...
Двама души бяха убити, а други трима – ранени при
Коментари Харесай

Двама убити и трима ранени след стрелба при нахлуване в дом в Чикаго

Двама души бяха убити, а други трима – ранени при пукотевица в понеделник следобяд. Тя е почнала при навлизане на нарушители в дом в южната част на Чикаго, заяви abc7chicago.com, като се базира на полицията. Стрелбата е станала към 13.45 часа. в постройка в пресечка 2900 на East 78th Street в квартал Саут Шор.

Два натрупа бяха открити в апартамент на втория етаж, а двама ранени бяха превозени до Медицинския център на Чикагския университет в сериозно положение, споделиха от полицията. Петият потърпевш е избягал от стрелбата и  стигнал до “Макдоналдс ”, на към половин миля на изток, покрай 79-а улица и бул. Саут Йейтс.

„ В момента проверяваме вероятната връзка сред жертви и нападатели, само че е доста, доста рано да я обсъждаме “, сподели заместник-шефът на Чикагското полицейско ръководство Шон Лофран. По време на конференция полицията назова случая „ целеустремено навлизане в дома “, само че отхвърли да уточни вероятен претекст.

Полицията отхвърли да заяви възрастта и пола на жертвите, само че сподели, че търси няколко обвинени. Разследващите претърсват региона, търсят очевидци и преглеждат видеозаписи от охранителни камери.

 
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР