Стратегическият институт за национални политики и идеи сключи споразумение за

...
Стратегическият институт за национални политики и идеи сключи споразумение за
Коментари Харесай

СИНПИ ще бъде партньор на Сдружение „Младежки компас“

Стратегическият институт за национални политики и хрумвания подписа съглашение за партньорство със Сдружение „ Младежки компас “. Документът бе подписан от ръководителите на СИНПИ – Калоян Паргов и на „ Младежки компас “ - Калоян Андров.

„ Идеята е СИНПИ, с опита и експертизата си, да способства за повишение на гражданската интензивност, личностното развиване и политическата просветеност на младежите в България “, сподели Паргов.

По думите му на база на партньорството с тези младежи ще се реализират разнообразни образования, семинари и полемики.

Целта е да се увеличи знанието на младежите по тематики като разликата сред локална и национална власт и по какъв начин гражданският бранш може да си взаимодейства с тях, както и каква е роля и въздействието на неправителствения бранш върху институциите и процеса на взимането на решенията от ръководещите.

С това съглашение Стратегическият институт за национални политики и хрумвания и Сдружение " Младежки компас " декларират своята подготвеност да си партнират в реализирането на разнообразни общи планове, както и с други сътрудници да реализират взаимна активност за развиването на младежите в България.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР