Стратегът по борсови операции на аналитичния отдел Bloomberg Intelligence Мак

...
Стратегът по борсови операции на аналитичния отдел Bloomberg Intelligence Мак
Коментари Харесай

Bloomberg Intelligence: цената на биткойна може да падне до $900

Стратегът по борсови интервенции на аналитичния отдел Bloomberg Intelligence Мак Макглоун смята, че вероятността за внезапен спад на цената на биткойна е 90% в сегашните пазарни условия.
“Дълго и деликатно изучавах всичко на тази тематика и колкото повече разбори върша, толкоз повече се убеждавам, че следва огромен спад. Всичко доста припомня на интернет-компаниите от края на 90-те години” – акцентира Макглоун.

Въпреки че в протокола на биткойна емисията твърдо е лимитирана до 21 милиона BTC, другите биткойн форкове са прекалено много и към този момент са издадени над 50 милиона цифрови монети, основани на истинския блокчейн. Макглоун смята, че надали нещо може да спре безкрайното клониране на биткойна.

Изчисленията на финансовия специалист демонстрират, че цената на биткойна ще слезе на $900 за 1 BTC и това е междинната цена от началото на 2017 година.



В сегашния миг цената на биткойна след плавното повишаване през последните няколко дни, доближи $8 854 , при растеж на валутния курс от 3,97%.

В началото на тази седмица, аналитиците на JPMorgan&Chase предвидиха през идващите няколко месеца намаляване цената на биткойна до равнище $3 605.

Да си напомним, че при започване на месец февруари JPMorgan стартира да блокира транзакциите на клиентите за закупуване на криптовалута с кредитни карти.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР