Страстите покрай Ергенът достигат връхната си точка. Вече започнаха да

...
Страстите покрай Ергенът достигат връхната си точка. Вече започнаха да
Коментари Харесай

Блокираха профила на Виктория Капитонова в Instagram

Страстите около " Ергенът " доближават връхната си точка. Вече започнаха да хакват и профилите на участнички в обществените мрежи, а повода сигурно е развоят на събитията в риалити формата, написа Шоу Блиц.

Става дума за Виктория Капитонова и Дениз Хайрула, които останаха много неприятно сюрпризирани, откакто не можаха да влязат в профилите си в обществените мрежи, в които ги следват хиляди.



Умишлено грубото поведение на Виктория към Александра от последното издание на риалитито, очевидно е провокирало недоброжелателите ѝ да реагират. Наскоро и Капитонова, и Хайрула се оплакаха, че са с хакнати профили за незнаен интервал от време. Рускинята обаче, незабавно си направи нов профил и даде пояснение за случилото се.



Профилът на Дениз също бе отстранен, само че към момента не се знае дали повода е същата. На собствен ред тя заяви, че защото профилът ѝ в Instagram е краткотрайно стеснен, който желае, може да я последва в другата обществена мрежа, където тя разпродава облеклата си.

72 часа по-късно обаче, Дениз пусна ново известие към почитателите си във Фейсбук, от което излиза наяве, че главоболията ѝ май са в предишното.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР