Страшен скандал се вихри в Гранична полиция при ГКПП-Златарево.Преди десетина

...
Страшен скандал се вихри в Гранична полиция при ГКПП-Златарево.Преди десетина
Коментари Харесай

Гранични полицаи си берат канабис, спипаха ги в нивата

Страшен скандал се вихри в Гранична полиция при ГКПП-Златарево.

Преди десетина дни хеликоптер на граничните управляващи откри ферма с подготвен за бране канабис и сложили камери за видеонаблюдение. Вместо притежателите на равнищата, в клопката паднали двама гранични служители на реда. Камерите снимали служителите на реда, по какъв начин влизат в равнищата и стартират да прибират реколтата в чували, написа " Монитор ".

Шефовете им видели всичко това и очаквали до три дни подопечните им униформени да отчетат, че са брали и унищожили канабиса. Това не се случило и откакто били разкрити, „ берачите “ изпаднали в суматоха. Единият неотложно излязъл в болнични, другият подал доклад за овакантяване.

Срамният за Гранична полиция случай до момента беше надълбоко засекретен, само че осведомени настояват, че след него на Златарево е същинска суматоха.Полицаите са шокирани от случилото се с техните сътрудници. Образувано е досъдебно произвеждане по случая.Отдавна в Петрич се знае, че няколко гранични служители на реда вземат участие в развъждането на рисковата трева по високопланинските масиви.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР