Страшен скандал избухна в мрежата след като изтекоха шокиращи снимки

...
Страшен скандал избухна в мрежата след като изтекоха шокиращи снимки
Коментари Харесай

Взрив: Чисто г@ли снимки на Жени Джаферович изтекоха в мрежата!

Страшен скандал избухна в мрежата откакто изтекоха шокиращи фотоси на Жени Джаферович. Съпругата на Ваня Джаферович, която от дълго време е родител на две деца и се води порядъчна дама, лъсна в нета по този начин, както е родена - без конец по себе си.



Снимките обиколиха мрежите с гневна скорост, само че неприятното е, че елементарно могат да бъдат видени и от отрочетата й. Евгения Джаферович, която сега се състезава за " Игри на волята ", демонстрира много мъчен темперамент и несъмнено не е измежду любимките на публиката. А вулгарните снимки изцяло затвърдиха мнението на някои консуматори, че Жени надалеч не е такава " светица ", на каквато се прави.



Знаем прочее, че госпожа Джаферович в предишното си е имала всеобщо сходни осъществявания, каквито виждаме на фрагментите. Тя се е снимала за мъжки списания, за розови фотосесии и какво ли не - показвала е всичко от себе си, единствено и единствено да си завоюва грам внимание, известност и път към върха (както и да го схваща това).

Друго също прави усещане и това е фрапантната смяна във физиономията на Евгения, която няма нищо общо с естественото си Аз. Явно половинката на Ваня Джаферович е предходна през много процедури за разхубавяване, " дялкане " и " пилене " на фейса, с цел да се докара до днешния си аспект.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР