Страните от Западните Балкани се съгласиха да намалят и евентуално

...
Страните от Западните Балкани се съгласиха да намалят и евентуално
Коментари Харесай

Страните от Западните Балкани се съгласиха да намалят роуминга си

Страните от Западните Балкани се съгласиха да понижат и вероятно да отстранен таксите си за роуминг, като това е следващия акт на добросъседство сред другояче враждуващите страни, оповестява Франс прес, представена от Българска национална телевизия.

``
реклама

Започвайки от юли договорката ще понижи таксите за роуминг с 27% в Косово, Сърбия, Албания, Черна Гора, Северна Македония и Босна и Херцеговина (БиХ).

Планът е роумингът безусловно да отпадне до 2021 година излиза наяве от известие на сръбското държавно управление.

Сделката е била подкрепена от Европейски Съюз и е била подписана по време на цифровата среща в Белград. Еврокомисарят по разширението Йоханес Хан приветства договорката, като написа в Туитър „ Страхотни новини… от юли вие ще #говорите като вкъщи си ”.

Сръбският министър председател Ана Бърнабич съобщи, че подписването на това съглашение „ не е било елементарно в миг, когато Прищина нарушава районните съглашения ”. Нарушенията, за които тя приказва са свързани със 100% мито за импорт на сръбски артикули в Косово, което косовските управляващи постановиха през ноември месец, предходната година.

Бърнабич добави, че нейната страна е „ изпратила сигнал, който да даде късмет на района да просперира и да има друго бъдеще. ”

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР