Страните от Европейския съюз Хърватия, Румъния и България отговарят на

...
Страните от Европейския съюз Хърватия, Румъния и България отговарят на
Коментари Харесай

Германия иска България в Шенген

Страните от Европейския съюз Хърватия, Румъния и България дават отговор на условията, с цел да станат пълноправни членки на Шенгенското пространство без паспортен надзор . Това съобщи немският канцлер Олаф Шолц, представен от " Ройтерс ".

" Шенген е едно от най-големите достижения на Европейския съюз и ние би трябвало да го пазиме и развиваме. Това значи и затваряне на оставащите празнини ", уточни той в своя тирада, произнесена в Прага.

" Хърватия, Румъния и България извършват всички механически условия за пълноправно участие. Ще работя, с цел да станат пълноправни членове " , увери още Шолц.
 България в Шенген - въпросът не е единствено механически, предизвестява Крум Зарков
България в Шенген - въпросът не е единствено механически, предизвестява Крум Зарков

През септември се чака следващата инспекция

Припомняме, преди дни от българското външно министерство оповестиха, че с лужебният кабинет е  със скептично настроени страни.

През септември у нас ще дойде екип от специалисти от федерацията на Европейска комисия да се срещнат на място дали България дава отговор на изискванията. .

От години се утвърждава тезата, че за приемане в Шенгенското пространство. Това обаче не се случва, а в последния месец бе изтъкнато като.

С влизането си в Шенгенското пространство България ще стане външна граница на зоната , което придава сред страната и частната компания " Евролаб 2011 " за контрола върху внасяните артикули на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево ", който беше подхванат от кабинета " Петков " и. Правосъдният министър , че приемането ни не е въпрос единствено на осъществяване на техническите условия.
 Проверка от Европейска комисия идва за Шенген
Проверка от Европейска комисия идва за Шенген

Министерство на външните работи чака през декември страната ни да бъде приета
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР